740 recepten met zuurkool
1 zakje verse peterselie (15 g) 1 komkommer 1 zak zuurkool (naturel (500 g)) 4 bakjes beenham (met honing-mosterdsaus (a 80 g)) 4 pistolets1. Peterselie fijnsnijden. Komkommer in dunne plakjes snijden, bestrooien met wat zout e... bekijk recept »
300 g farfalle (zak 500 g) 250 g chorizo 500 g wijnzuurkool (zak) 250 g cherrytomaten (bakje) 1 el komijnzaad 200 g crème fraîche (beker) 100 g geraspte jong belegen kaas1. Verwarm de oven voor op 190 °C. 2. Kook de pa... bekijk recept »
1¼ kg kruimige aardappel 500 g kruidenzuurkool 100 ml melk 25 g boter 125 g chorizoworst 50 g groene olijven zonder pit 125 g zachte geitenkaas1. Schil de aardappelen, snijd in blokjes en spoel af. Kook de aardappelen met zout in ca.... bekijk recept »
2 el arachideolie 300 g gesneden prei 500 g zuurkool 340 g Amsterdamse uien 260 g gerookte makreelfilet 800 g aardappelpuree met boter 1 el grove mosterd1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de prei 2 min. op middelhoog vuur. Spoel on... bekijk recept »
4 el olijfolie 2 uien (in halve ringen) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 zak zuurkool (naturel (500 g), uitgelekt) 2 blikken reuzenbonen ((a 400 g), uitgelekt) 2 el Zaanse mosterd (potje 335 g) 300 g zalmfilet&nbs... bekijk recept »
1 pak voorgekookte minikrieltjes (dubbelpak a 700 g) zout 1 pak zuurkool (naturel 500 g) 4 eetlepels grove mosterd 4 eetlepels crème fraîche (versgemalen) peper 50 g boter 2 maal 200 g gemarineerde varkensfiletlapjes à la minu... bekijk recept »
2 rode uien 1 teen knoflook 2 el olijfolie 450 g aardappelpuree met boter (bak) 150 g yorkham 500 g zuurkool 3 tl karwijzaad 150 g katenspek1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de uien in ringen en de knoflook fijn. 2. Verhit d... bekijk recept »
1,5 kg rauwe zuurkool (zuurkool natuur) 1 gerookt hammetje 200 g gerookt spek 200 g vers spek 400 g varkensschouder 2 worsten van Montbéliard 1 worst van Morteau 6 Straatsburgse worsten (knakworsten) 1 teentje knoflook 1 ui 1 laurierblad 6 jeneverbe... bekijk recept »
1 hotdogbroodje 2 el ketchup 2 plakjes kalkoenfilet 3 el zuurkool 3 plakken cheddarkaasSnijd het broodje in de lengte door. Besmeer de onderste helft met ketchup. Beleg met de kalkoenfilet, zuurkool en cheddar. Dek af met de andere helft en bak de to... bekijk recept »
800 g vastkokende aardappelen 2 uien 300 g kipfilet 30 g boter 1 el kerriepoeder 500 g zuurkool (zak) 350 g gestoofde halve peertjes (pot) 150 g gemalen oude kaas 481. Verwarm de oven voor op 190 °C. 2. Schil de aardappelen en... bekijk recept »