1000 recepten met basilicum
- 1 pakje champignonnensoep - 1 potje gesneden champignons - peper - zout - croutons - peterselie Bereidingswijze Maak de soep volgens de gebruiksaanwijzig op het pakje. Als de soep warm is voeg je de champignons en wat van het champignonvocht toe vo... bekijk recept »
- 1 pakje champignonnensoep - 1 potje gesneden champignons - peper - zout - croutons - peterselie Bereidingswijze Maak de soep volgens de gebruiksaanwijzig op het pakje. Als de soep warm is voeg je de champignons en wat van het champignonvocht toe vo... bekijk recept »
1 ltr water,600 gr suiker,citroenrasp van 4 citroenen,6dl vers sap van ong:10/12 citroenen Hulpmiddelen Pan,rasp en houten spatel HulpmiddelenPan,rasp en houten spatel Voorbereiding Breng het water met suiker aan de kook,blijf roeren tot de suiker i... bekijk recept »
1/2 kg mossels - 1 eetlepel fijngehakte sjalot - 1 eetlepel olijfolie - 1/2 eetlepel fijngehakte basilicum - 2 glazen witte wijn - 1 grof gehakte ui - peper en zoutBereiding : Kook de mossels met de wijn, de ui, peper en zout. Haal ze uit de schelp... bekijk recept »
2 uien , 6 teentjes knoflook , 1 preiwit , 100gr knolselder , 1 kg verse tomaten , 1 1/2 etl tomatenpuree , 8 kwarteleitjes hard gekookt , 2 lt vleesboulion , 1/2 kg varkensgehakt , 1 sjalot , 1 etl peterselie fijn gehakt 1 etl bloem , 1etl broodkrui... bekijk recept »
Voor 2 personen: het vruchtvlees van 1 mango 4 basilicumblaadjes 1 geplet knoflookteentje 1 stuk rode biet 1 eetlepel waterMeng alle ingrediënten met de mixer. Voeg water toe. Mix opnieuw. Heerlijk over een zomers slaatje bekijk recept »
voor 2 personen een tiental scampi's 1 kleine meloen 1 tuiltje basilicum olijfolie peperSnijd de meloen in twee, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe ze in een mixer. Voeg hier 5 basilicumblaadjes en peper aan toe. Mix alles e... bekijk recept »
Voor 6 personen: 1 kilo trostomaten 2 dl slagroom 1/4 bosje basilicum 1/4 krachtige runderfond 1 teen knoflook 1 takje peterselie 1 el boterRooster de tomaten in een voorverwarmde oven van 200°C ongeveer 20 minuten. Verwijder het velletje. Verwarm de... bekijk recept »
Voor 4 personen: 16 à 20 lamsmanchettes 1 dl olijfolie met basilicum 3 teentjes knoflook 2 eetl. basilicum peper en zoutteentjes knoflook, peper en een snuifj..." /> Recept: Lamsmanchettes met basilicum --> bekijk recept »
16 à 20 lamsmanchettes1 dl olijfolie met basilicum3 teentjes knoflook2 eetl. basilicumpeper en zout- Maak eerst de marinade: meng de olijfolie, het basilicum, de geperste teentjes knoflook, peper en een snuifje zout. Roer goed tot u een glad mengsel ... bekijk recept »