1000 recepten met basilicum
2 kippenfilets basilicumblaadjes gedroogde tomaten mozarella peper olijolie Hulpmiddelen Houten prikkers Hulpmiddelen - Houten prikkers Voorbereiding Snijd de kippenfilets open ,maar niet volledig opensnijden, snijd de mozarella in schijfjes Bereidi... bekijk recept »
1 stokbrood of ciabatta/olijfolie/6 pomodori's/30g vers basilicumblad/1el Italiaanse kruiden/2el geraspte parmezaanse kaas/peper/zout Snij het brood in plakjes van 1cm en besmeer ze met wat olijfolie.Rooster ze ann beide kanten goudbruin.Ontvel de to... bekijk recept »
1 kruidenbouillontablet 7 kleine tomaten 1 bosui 2 scholfiletsca. 250 gr 1 takje basilicum 150 g snelkookrijst In pan ruim water met kruidenbouillontablet aan de kook brengen. Intussen tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Halveren. Van bosui leli... bekijk recept »
2 personen. 1 kleine aubergineverse tomaten gepeld zonder zaadjes in stukjes gesneden of400 gr tomaten uit blik? dl extra vergine olijfolie5 teentjes knoflook in grove stukken2 tl zout1 tl versgemalen peper3 tl suiker1-2 el fijngesneden basilicumblad... bekijk recept »
1 theelepel olijfolie25 gram boter1 ui2 blikjes italiaanse tomaten (pomedori)2 teentjes knoflook750 ml. kippebouillon120 ml. witte wijn30 ml. zongedroogde tomaten30 ml. basilicum150 ml. creme fraichezoutzwarte peper Bak de ui in de boter tot deze gla... bekijk recept »
400 gr. krieltjegeschrapte beetgar koken in de bouillon 0.5 bosje basilicum 3 el. yoghurtmagere 2 el. kappertjes Peper Zout Kook de aardappeltjes in water met de bouillon beetgaar. Scheur de basilicum in repen. Giet de aardappeltjes af, laat z... bekijk recept »
30 gram basilicumblaadjes50 gram parmezaanse kaas50 gram pijnboompitten4 teentjes knoflook1.25 dl. olijfolie extra vierge. Snijd de knoflookteentjes in grove stukken en maal die met de pijnboompitten in de keukenmachine, voeg de kaas toe en maal alle... bekijk recept »
4 ongepaneerde kipschnitzels of platgeslagen kipfilet4 plakken Parmaham of andere lekkere rauwe ham2 eetl geraspte Parmezaanse kaas2 eetl fijngesneden basilicum2 eetl olijfolie1 flink glas witte wijn1 pk room culinair1 teentje knoflookpeper en zout O... bekijk recept »
75 g zwarte olijven zonder pit 5 ansjovisfilets 1 teentje knoflook 2 eetl. gehakte basilicum (vers of diepvries) versgemalen peper 2 - 3 eetl. olijfolie 4 stuks dunne ongepaneerde kalfsschnitzels 2 eetl. pijnboompitten 1 eetl. kappertjes 200... bekijk recept »
1/8 liter zure room - 3 eetl tomatenketchup - 2 eetl gesnipperde basilicum - 1 eetl kappertjes. Roer de zure room, ketchup, basilicum en kappertjes door elkaar. Breng het sausje op smaak met peper en zout. bekijk recept »