1000 recepten met basilicum
Basilicum,1bos,4 teentjes knoflook,60 gr.pecorino,20 gr. parmezaan,1 eetlepel pijnpitten,3 dl. olijfolie,zout en peper uit de molen. Hulpmiddelen Magimix,spatel. HulpmiddelenMagimix,spatel. Voorbereiding Was de basilicum en haal de stelen ervanaf. B... bekijk recept »
15 gr verse basilicum 1 1/2 dl mayonaise 1 theelepel citroensap (versgemalen) zwarte peper Bereidingswijze Hak de basilicum heel fijn en schep het in een kommetje door de mayonaise. Breng op smaak met citroensap en peper. Serveer dit bijvoorbeeld bi... bekijk recept »
1 zak aardappels koopmans (1 1/2 kil; o) 1 zout 6 flinke tenen knoflook 5 theelepel olijfolie (extra vièrge) 1 zakje verse basilicum (15 g) 150 ml melk 1 versgemalenvierseizoenenpepe 4 schaaltjes a inhoud ca. 3 dl Bereiden: Aardappels schillen, in st... bekijk recept »
1/2 blikje ingelegde gepelde rode pap; rika 2 eetlepel(s) olijfolie 1 bosje basilicum 2 courgette (gele) Laat de paprika's uitlekken. Snijd ze in reepjes en laat ze enkele uren marineren in de olijfolie en gesnipperde basilicum. Hol stukken courgette... bekijk recept »
3 kilo tomaten 5 grote aardappels 1 bolletje knoflook 4 rode paprika's 1 blikje knorr aromat 1 el zout 2 verse potjes basilicumTomaten insnijden en in de pan. Aardappels schillen en in de pan. Bol knoflook pellen en in de pan. Paprika's schoonmaken e... bekijk recept »
Olijfolie 1 eetlepel fijngehakt vers basilicum 1 eetlepel fijngehakte majoraan. 1 gesnipperde ui 1 fijngehakt teentje knoflook 500 gr tomaten in stukjes 350 gr Quorn in kleine stukjes Zout Peper 1 eetlepel rode pesto 3/4 dl rode wijn 3 bosuitjes in r... bekijk recept »
3 eetlepels Solo Vloeibaar 1 Iglo Stoomzakje "Trio van bonen" (300 g) 1 mespunt chilipoeder (of harissa) Zout 800 g runder-entrecote (vet en vliezen verwijderd) 1 eetlepel(s) sojasaus 250 g rijst peper 1. Snij het vlees in stukjes van 1 centimete... bekijk recept »
50 g bloem 3 dl witte wijn 200 g pistachenoten 4 eieren 50 g uien 500 g kabeljauwfilets 1 bosje basilicum 20 zwarte ontpitte olijven 300 g tomaten 2 eetlepels Solo vloeibaar 1. Kruid de vis met peper en zout, wentel in bloem en vervolgens in d... bekijk recept »
500 g Alaska Pollak 250 cl kalfsfond 150 g Solo Zout kerveltakjes 4 sneetjes gandaham 2 tomaten 1 glas rode wijn 2 dl visfumet 20 g rozijnen 2 eierdooiers citroensap peper 4 jonge preien basilicum 1 eetlepel honing 1. Pel de tomaten en snij ... bekijk recept »
500 g tonijn 8 blaadjes salie 120 g mozzarella 4 plakjes serranoham 1 courgette paneermeel 2 bricvellen 1 eiwit 80 g ontpitte olijfjes 1 citroen 1 potje basilicum 1 dl olijfolie 1 teentje knoflook 1. Verdeel de tonijn in 8 mooie schijven en sch... bekijk recept »