1000 recepten met basilicum
14 lasagnevellen3 el olijfolie400 g spinazie100 g spinazie100 g basilicum50 g pijnboompitten1 kg tomaten2 teentjes knoflook1 el tomatenpuree1 el gehakte oregano400 g ricotta100 g zure room3 el geraspte parmezaan200 g kerstomatenbasilicum (naar smaak)... bekijk recept »
350 g bloemkool (in roosjes)6 el bloem4 el bladpeterselie (gehakt)2 el verse basilicum (gehakt)1 teentje knoflook (gesnipperd)3 lente-uien (gesnipperd)1 kl komijnpoeder1 kl kerriepoeder3 eieren2 el olijfoliepeperzout125 g yoghurt1. Voorbereiding: Sni... bekijk recept »
olijfolie 2 tl provençaalse kruiden 5 teentjes look 100 g zwarte olijven 2 el kappertjes 500 g pasta 1 bosje verse basilicum 175 g geitenkaas peper zout1. Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten water. Hak de olijven grof. Snipper de look en f... bekijk recept »
1 aubergine 1 ui 2 teentjes knoflook 1 rode peper 2 el solo 2 el tomatenpuree 800 g gepelde tomaten uit blik 500 g spaghetti zout en peper 3 takjes basilicum suiker 125 g mozzarella 50 g parmezaan (stuk)1. Maak de aubergine schoon en snijd he... bekijk recept »
200 g spaghetti 3 el pijnboompitjes 1 krop botersla 250 g kerstomaatjes 1 el Bertolli Bakken en Braden Vloeibaar 1 pot (255 g) Bertolli Pastasaus Quattro Formaggi 3 el Bertolli Extra Vergine Olijfolie 1 el balsamicoazijn 2 takjes basilicum 1. Koo... bekijk recept »
100 g papardelle (of tagliatelle) 6 takjes basilicum 12 gepelde ongekookte scampi's olijfolie cayennepeper 4 plakjes pancetta 1 zak kant en klare Knorr Kerriesaussaus grof zeezout1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgiet... bekijk recept »
300 gram ricotta 20 gram Parmezaanse kaas 2 eetlepels bladpeterselie 2 eetlepels verse basilicum 2 eieren 300 gram verse spinazie 1 pak cannelloni 2 eetlepels Bertolli extra vergine olijfolie 350 gram rauwe ham 1 eetlepel Bertolli voor bakken ... bekijk recept »
Voor het brood: 180 g Maïzena® Plus 3 eieren 100 ml lauwe melk 100 ml olijfolie 0.5 tl zout 0.5 tl peper 10 gehakte blaadjes basilicum Voor de garnering: 1 klein bosje basilicum 1 klein bakje cherrytomaatjes, in vieren gesneden 2 k... bekijk recept »
1/3 knolselder 3 ajuinen 2 KG vleestomaten 3 blikjes 140gr tomatenpuree 2 blokjes kippenbouillon gedroogde basilicum peper zout Verse basilicum room 40 % Solo1. Snij de ajuin en de knolselder in stukjes en stoof ze aan in Solo . Voeg er de tomat... bekijk recept »
2 filet pur 2 tomaten 1 bosje basilicum 1 sjalot 25 cl tomatensap 1 bol mozzarella solo, bakken en braden balsamico-azijn peper&zout (pezo)1. Haal steeds het vlees een uur voor het bakken uit de koelkast, moet op kamertemperatuur zijn, anders loo... bekijk recept »