1000 recepten met dille
½ zakje verse dille (a 15 g) 4 zongedroogde tomaten op olie (1 pot) 10 zwarte olijven zonder pit 1 rode peper 200 g boter (op kamertemperatuur) 200 g geraspte pittige kaas (bijvoorbeeld grana padano) 1 ei 200 g ... bekijk recept »
4 sneetjes boeren licht meerzaden brood 8 el zuivelspread naturel light 1 el dille 100 g gerookte zalm 1 komkommer geschildSnijd de korstjes van het brood, rol het brood met een deegroller dun uit. Schep de roomkaaserover en strijk deze dun uit. Bes... bekijk recept »
100 ml Griekse yoghurt (vetvrije) 2 eetlepels dille (vers of diepvries) 1 komkommer (in plakjes) 1 rode ui (gesnipperd) 1 ei (gesplitst) 100 ml halfvolle melk 100 g volkorenbloem 1 eetlepel zonnebloemolie 100 ... bekijk recept »
600 g vastkokende aardappels zout 1 prei 10 cocktailaugurken (zuur) 1 grote appel 1 bekertje zure room (125 ml) 1 eetlepel mosterd 1 zakje verse dille (15 g) (versgemalen) peper1. Aardappels schillen en in blokjes snijd... bekijk recept »
2 eieren 1 zak minikrieltjes (450 g) 1 pot tuinbonen (360 ml) 2 appels 1 zakje verse dille (25 g) 2 rode uien 2 potten haring in milde roomsaus (a 310 ml)1. Eieren in 7 min. hard koken. Krieltjes halveren, in 5 min. ga... bekijk recept »
2 komkommers 600 ml milde yoghurt 200 ml (vers) sinaasappelsap 1 zakje verse dille (15 g fijngeknipt) (groene) tabasco1. Komkommers schillen, in de lengte halveren en zaadlijsten met theelepel eruit schrapen. Komkommers in stukjes snijde... bekijk recept »
95 g pistachenoten 500 g mager half-om-halfgehakt 1 pakje gehaktkruiden Grieks (Euroma Meatballs & Co.) 300 g penne 1 schaal tastytomtomaten 15 g dille 300 g rauwkost radijsmix 165 g olijven met witte kaas1. Hak de noten fijn. Doe ... bekijk recept »
3 teentjes knoflook 1/2 rode peper 1 zakje verse dille (11 g) 4 eetlepels olijfolie 1 bakje cocktailgarnalen (125 g) 1 zak slamelange (200 g) 1 eetlepel rode-wijnazijn zout en peper1. Knoflook pellen en grof hakken. Peper... bekijk recept »
400 g kabeljauwfilet (diepvries, zak a 750 g) 1 zak kruimige aardappels (1 kg) 600 g gebroken sperziebonen (diepvries, a 1 kg) 1 pot tomatensaus (creations mediterranean (770 g)) 1 schaaltje verse dille (15 g)1. Bevro... bekijk recept »
6 plakjes bladerdeeg 2 uien 250 g kastanjechampignons 75 g oude kaas 150 ml crème fraîche 50 g geraspte kaas 5 takjes dille deegroller Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de plakken bladerdeeg op elkaar, bestuif met bloem en rol met de deegroller u... bekijk recept »