1000 recepten met dille
2 x 400 g sperziebonen 2 blikjes rode zalm (a 213 g) 4 sneetjes witbrood 1 ei 2 eetlepels gedroogde dille 4 eetlepels boter 1 pak aardappelpuree à la minute (180 g) 1 bekertje crème fraîche (200 ml)1. Sperziebonen schoonm... bekijk recept »
2 groene courgettes 1 teentje look 30 cl magere melk 1 l ontvette gevogeltebouillon cayennepeper 4 takjes dille 4 ronde courgettes zout en peper1. Schil de courgettes en snij ze in blokjes. 2. Snij het hoedje van elke ronde courgette (op ongeveer 2 ... bekijk recept »
800 g meirapen (meiknollen) 8 el olijfolie 3 tenen knoflook (ongepeld) 15 g dille (bakje 15 g) 10 peterselie (zakje 30 g) 13 g bieslook (bakje 25 g) 3 el gedroogde dragon 1 citroen (schoongeboend) 75 g feta1. ... bekijk recept »
1 citroen (schoongeboend) 125 ml crème fraîche 8 takjes dille ((zakje a 15 g), fijngesneden) 1 blikje rode zalm (105 g) 6 sneetjes wit-casinobrood 100 g gerookte zalm1. Rasp de gele schil van de citroen. Meng het rasp, de crè... bekijk recept »
600 g kipfilet 1 eetlepel olijfolie 1 nootje boter peper en zout 2 eetlepels fijngehakte peterselie 4 eetlepels fijngehakte dille 2 uien 2 teentjes knoflook 25 cl lichte, verse room1. Verwarm de olijfolie in een bakpan met dikke bodem. Bak de filets ... bekijk recept »
500 g witte asperges 450 g krieltjes 1 citroen 15 g verse dille 426 g rode zalm (blik à 213 g) 100 g boter1. Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant. Ko... bekijk recept »
100 g pannenkoekenmix 2 dl melk 1 ei (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt)) ½ zakje verse dille 200 g zalm (vers) 200 ml slagroom 1 vleesbouillontablet 1 dl witte wijn 2 el mosterd1. Flensjesbeslag met melk en eierdooi... bekijk recept »
2 eieren 1 friszure appel (bijv. Granny Smith) 1 schaal Hollandse Nieuwe ((haring, 3 stuks), in piepkleine blokjes) 1 sjalot (fijngesnipperd) 2 zure augurken (fijngesneden) 1 bakje dille ((15 g), fijngesneden) 1 t... bekijk recept »
1/2 bosje dille 1 eetlepel citroensap 8 diepgevroren rôstis Delhaize 200 g gerookte zalm 10 cl room 100 g verse kaas zout en peper1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er de bakplaat uit. Bekleed met bakpapier en bak hierop de nog bevroren... bekijk recept »
4 eieren 4 blaadjes gelatine (zakje 12 stuks) 400 ml visbouillon (van tablet) 2 tomaten (in 8 partjes) ½ bakje dille (a 15 g) 1 pakje gerookte zalm ((100 g), in reepjes)1. Kook de eieren 8 min. Laat schrikken o... bekijk recept »