1000 recepten met dille
- 1 zakje KNORR Finesse Vis-Dillesaus - 1 teentje knoflook - 40 gram boter - 400 gram risottorijst - 900 ml Knorr tablet visbouillon - 300 gram verse zalmfilet - 100 ml room - 100 gram gerookte zalm - 2 eetlepels verse dille - 1 citroen Maak... bekijk recept »
Voor het deeg 150 g bloem + wat extra voor het bestuiven 75 g koude boter of margarine 1 tl zout voor de vulling 400 g gemengde visfilet (bijv. kabeljauwzalm)in stukken 1 visbouillontabletverkruimeld 50 g boter of margarine 50 g bloem 2 1/2 dl slagr... bekijk recept »
**Bladerdeegmaantjes: 2 plakjes bladerdeeg 1 eidooier **Vis met saus: ca. 750 gr visfilets ( snoekbaars of scholfilets) 2 citroenen zout en peper 3 takjes dille 2 takjes peterselie 1 visbouillontablet ca. 2 dl witte wijn (riesling) 2 eidooiers 1 dl s... bekijk recept »
250 g spaghetti 1 blikje tonijn 2 vleestomaten 1 ui 1 bakje champignons klein bekertje room (100 ml) witte wijn kaas slaolie zout, peper, dilleKook de spaghetti tot beetgaar. De spaghetti gaat mee de oven in dus niet te gaar!! Snij uien, champignons,... bekijk recept »
1 liter bouillon 50 gram boter 1 komkommer 25 gram bloem 1/2 citroen 2 eidooiers 1 dl slagroom peper zout dilleBreng de bouillon aan de kook. Roer de bloem met wat water tot een papje en voeg dit bij de bouillon. Laat 10 minuten zachtjes kok... bekijk recept »
1 liter bouillon 50 gram boter 1 komkommer 25 gram bloem 1/2 citroen 2 eidooiers 1 dl slagroom peper zout dille- Breng de bouillon aan de kook. Roer de bloem met wat water tot een papje en voeg dit bij de bouillon. Laat 10 minuten zachtjes koken. - M... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 eetlepel olijfolie 600 g kipfilet 2 uien, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 2 eetlepels peterselie, fijngehakt 100 g zure room, 30% vetgehalte 4 eetlepels dille peper, zout takje dilleVerwarm de olijfolie in een bakpan met... bekijk recept »
Tagliatelle, scampis, appeltjes, dille, wortelen, sjalotten, peper, zout, witte wijn, citroensap, roomlook- Kook de tagliatelle en hou warm. Bak de scampis in olijfolie samen met de wortelen, sjalotten en appeltjes in bruniose. Voeg look, peper, zout... bekijk recept »
voor 2 personen: 300 g zalm (moot) vers gemalen peper, zout 2 el olijfolie 1 el citroensap 1 kleine ui 1 dl melk (= een half glas) 1 el bloem 2 el milde mosterd 75 ml room 2 el fijngesneden dille 1/4 komkommer zonder schil, in kleine blokjes gesneden... bekijk recept »
voor 2 personen: 300 g zalm (moot) vers gemalen peper, zout 2 eetlepel olijfolie 1 eetlepel citroensap 1 kleine ui 1 deciliter melk 1 eetlepell bloem 2 eetlepell milde mosterd 75 milliliter room 2 eetlepelsl fijngesneden dille 1/4 komkommer zonder sc... bekijk recept »