1000 recepten met dille
250 g wilde rijst of notenrijst 4 schelvisfilets à 150 g 1 bos bosui 1 teentje knoflook 300 g verse spinazie 50 ml witte wijn 0.25 bos bladpeterselie 0.25 bos dille 250 g mascarpone 125 ml crème fraîche 400 g schelvisfilet zonder huid 0.5 ui 2 teen... bekijk recept »
500 g trostomaten ½ groene paprika 2 bosuien 8 g verse dille (zakje à 15 g) 5 takjes peterselie 3 el olijfolie 1 el rodewijnazijn ⅔ tl gemalen komijn (djinten)1. Snijd de tomaten in hele kleine stukjes. Maak de paprika s... bekijk recept »
1 ei 8 tastytomtrostomaten 1 citroen 8 takjes dille 3 el crème fraîche 90 g Hollandse garnalen1. Kook het ei in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water. Pel het ei, snijd in kleine stukjes en doe in een kom. Snijd ondertussen ... bekijk recept »
2 sjalotten (gesnipperd) 2 eetlepels boter 1 pakje slagroom (200 ml) 100 ml witte wijn 400 ml visbouillon (van tablet) 300 g tuinerwten (diepvries) 200 g cocktailgarnalen ((diepvries, zak a 500 g), ontdooid) 2 t... bekijk recept »
1 pak tuinerwten (extra fijn, 450 g, diepvries) 1 zak gesneden prei (300 g) 1 pak gnocchi di patate (500 g) 2 pakjes gerookte zalmfilet ((a 100 g), in stukjes) 1 el citroensap (flesje 115 ml) 2 tl mosterd 1 bekert... bekijk recept »
250 g lasagnevellen 1 rode paprika 1 groene paprika 1 gele paprika 3 vleestomaten 1 bosje dille 250 g mascarpone 100 ml melk olijfolie om te bakken 200 g gerookte zalm 175 g geraspte jonge kaas P... bekijk recept »
200 g quinoa 250 ml water 0,5 visbouillontablet 125 ml crème fraîche light 20 g dille 2 el gedroogde cranberry's 3 el zilveruitjes 1 snufje zout 1 snufje peper 400 g zalmfilet zonder huid (of ontdooie zalmfilet uit de vriez... bekijk recept »
500 g gekookte bieten (schaal) 400 g koolvisfilets (pak, diepvries) 1 rode ui 200 ml crème fraîche 2 tl gedroogde dille 700 g aardappelschijfjes (duopak) 25 g boter1. Verwarm de oven voor op 220 ºC. Vet de ovenschaal in. Sn... bekijk recept »
1 komkommer 7½ g verse dille 1 teen knoflook (kleine) 200 ml Griekse yoghurt1. Halveer de komkommer in de lengte. Verwijder met een lepel de zaadlijsten en rasp het vruchtvlees grof. Voeg eventueel wat zout toe, doe in een vergiet en ... bekijk recept »
½ bekertje creme fraiche (125 ml) 1½ theelepel sinaasappelmarmelade 1½ theelepel Zaanse mosterd zout (versgemalen) zwarte peper 3 eetlepels olie 1 eetlepel citroensap 3 takjes dille 1 komkommer (recht) 100 g... bekijk recept »