1000 recepten met dille
Beslag voor 8 pannenkoeken 4 eetlepels zure room 250gr grijze garnalen 1/2 bosje vrse dille 2 trostomaten Was en pel de tomaten, vrwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes. meng de garnalen met de tomatenblokjes en breng op smaak met pepe... bekijk recept »
2 plakken casinobrood in de lengte gesneden. Bona halfvol 200 g gerooktezalm in plakken 100 g mascarpone 3 el fijngesneden dille (diepvries) Plakken brood ontkorsten en met deegroller nog iets uitrollen. Plakken brood besmeren met bona halfvol. Plakk... bekijk recept »
2 takjes verse dille(of gedroogde) 2 takjes verse dragon(of gedroogde) 1 eetl. limoensap gemalen peper 1 beker creme fraiche Voeg de kruiden, limoensap, en peper bij de creme fraiche tot een gladde saus bekijk recept »
-1 blaadje gelatine (3gr)-350 gr verse zalmfilet-1 sjalotje-2 zure augurkjes-1 eetl kappertjes-1 eetl olijfolie-1 eetl citroensap-1 bosje verse dille-peper-zeezout-6 eetl (dieet)mayonnaise-peper uit de molen Om te garneren :1 limoentje,12 blaadjes pe... bekijk recept »
1 eetlepel suikertheelepel citroensap1 eetlepel milde mosterd1 theelepel Franse mosterd2 eetlepels wijnazijn6 tot 8 eetlepels olie (noten- of olijfolie)mespunt peper1 tot 2 eetlepels gehakte dille. Hulpmiddelen Hulpmiddelen - Bereidingswijze Alle i... bekijk recept »
1/4 liter yoghurt - 500 gram gehakt half om half - 1 ei - 3 eetl paneermeel - zoutpeper - 3 eetl fijngehakte dille (evt diepvries) - 2 eetlepels boter - 1 ui - 2 dl vleesbouillon van tablet - ± 2 eetl maïzena Verhit de boter en bak hierin d... bekijk recept »
4 theelepels dille zaadjes 5dl witte wijn azijn paar takjes dille Hulpmiddelen Fles Hulpmiddelen - Fles Bereidingswijze Doe de dille zaad in een fles giet er de witte wijn azijn op en sluit de fles zet hem drie weken op een donkere plek na die w... bekijk recept »
2 bosuitjes 300 gram zure room 1 eetlepel citroensap 1 eetlepel kerriepoeder 1 theelepel fijngeraspte gember 6-8 eetlepels fijngehakte verse munt of dille 1 teentje knoflook zout Snijd de bosuitjes incl. het groen heel fijn. Vermeng de bosuien me... bekijk recept »
1 bosje dille -- 3 takjes dragon -- 1 teen knoflook -- 2 gedroogde pepertjes -- 1/4 liter witte wijnazijn Bereidingswijze Dep de gewassen kruiden zorgvuldig droog en laat ze op keukenpapier nadrogen tot ze niet meer vochtig zijn. Hak ze grof. Snijd d... bekijk recept »
1 pakje MonChou: Pan & Oven 600 g kabeljauwfilet 2 eetlepels verse of diepvries dille 1 eetlepel grove mosterd 1 eetlepel viskruiden 1. Was de kabeljauwfilet en dep deze droog. Bestrooi de vis met zout en peper. Leg de vis in een ingevette ovensch... bekijk recept »