Recepten met dille

1000 recepten met dille

Dille

Dille De smaak van dille is vrij uniek, maar heeft overeenkomsten met zijn collega's. Zo smaken de zaden van de dilleplant sterk, licht pittig, anijsachtig en ruiken ze als een combinatie van venkel, karwij en munt.

Zalmpakketje Met Dillesaus

4 sneetjes gerookte zalm (160 g) 75 g zalmfilet 75 wijtingfilet 100 ml visbouillon 40 g magere witte kaas bieslook dille 125 ml light room of sojaroom Kook de zalm - en wijtingfilets in een bodempje visbouillon gaar. Laat ze vervolgens afkoelen. Snij... bekijk recept »

Komkommersnack

1 zakje komkommersnacks (zit zijn mini komkommerste krijgen bij AH)100 gram roomkaas1/2 zakje knoflookkruidenboter30 gram gekookte garnaleneen paar takjes dille Hulpmiddelen Spuitzak Hulpmiddelen - Spuitzak Bereidingswijze Halveer de komkommersnacks... bekijk recept »

Warme Camembertsalade

4 porties camembertwat gemengde sla4 soeplepels bresiliennenootjes2 soeplepels acaciahoning4 soeplepels olijfolie2 soeplepels wittewijnazijnwat dillepeper en zout Bereidingswijze - Schik wat gemengde sla op borden. - Zet de porties camembert zo&prime... bekijk recept »

Asperge-cremesoep

300 g witte asperges 1 visbouillontablet 125ml creme fraiche 2 takjes dille zout/versgemalen peper 200 g gerookte zalmfilet of surimisticks Schil de asperges van boven naar beneden en verwijder ca. 2 cm van de onderkanten. Kook de asperges met 7 dl w... bekijk recept »

Erwtensoep

2 el olijfolie1 uigesnipperd500 gr aardappelengeschild en in dobbelsteenjes2 kruidenbouillontablettenversgemalen peperzout500 gr diepvriesdoperwtjes6 el fijngehakte dille 4 takjes250 gr baconplakjes1 dl slagroom Verwarm de olijfolie in een soeppan en... bekijk recept »

Warme Camembertsla Met Honing

Dille Camembert: 4 blokjes. olijfolie: 4 soeplepels. acaciahoning: 2 soeplepels. peper en zout. een zakje slamix. witte wijnazijn: 2 soeplepels. Braziliaanse noten: 4 soeplepels. Voorbereiding Schik wat gemengde sla op borden.Zet de porties camembert... bekijk recept »

Scholfilet In Tomaten-Saffraanbouillon

1 visbouillontablet saffraandraadjes 14 trostomaatjesgehalveerd 500 a 600 gr. scholfilet olie 300 gr. fijne soepgroenten 2 el dille zout,peper Breng in wijde pan halve liter water langzaam aan de kook met bouillontablet, saffraandraadjes en tomaatjes... bekijk recept »

Gevulde Eieren

4 eieren1/2 bosje bieslook1/2 bosje dille1 el mayonaisezoutpepercayennepeper1 tomaat20 gr gerookte zalm30 gr gerookte paling30 gr garnalenslablaadjes. Eieren in kokend water 10 min. garen. Laten schrikken, pellen en halveren. Eigeel eruithalen. Kruid... bekijk recept »

Kipspiesje Met Bulgaarse Yoghurtdip

200 gram kipfilet 3 eetlepels olijfolie 2 theelepels paprikapoeder zoutpeper 1 paprika 1 ui 1 teentje knoflook 60 gram walnoten 4 takjes dille 1.5 dl Bulgaarse yoghurt 0.5 dl olijfolie extra vergine zoutpeper extra nodig: sat?stokjes 1. Week de stokj... bekijk recept »

Gevulde Broodrolletjes

1 casinobrood,in de lengte gesneden 100 gram boter bosje dille 250 gram gerookte zalm noot: zelf gebruik ik geen boter en dille maar een pakje kruidenkaas Vraag de bakker het brood in de lengterichting in reuzensneden te snijden. leg het casinobroo... bekijk recept »

Pagina 66 van 100