1000 recepten met dille
1 kg aubergine,azijn,2 tot 4 knoflookteentjes,dilleoregano,2 rode spaanse pepertjesolijfolie,zout Hulpmiddelen Pot die afgesloten kan worden Hulpmiddelen - Pot die afgesloten kan worden Voorbereiding Snij de aubergine in blokjes en overgiet met de a... bekijk recept »
200 gram gerookte zalm1 eetlepel pesto125 gram zure roomVoor de saus: 1 komkommersap van 1 limoen3 eetlepels yoghurtenkele takjes dillezoutpeperVoor de garnering: 1 tomaattakjes dillegedroogde peperkorrels Pureer de gerookte zalm. Voeg de pesto en de... bekijk recept »
8 plakken rosbief (iets dikker gesneden) - peper en zout Vulling - 2 eetlepels mayonaise - 4 eetlepels cottage cheese (Huttenkase) - 1 lente ui in ringetjes - 2 eelepels dille (fijngehakt) - halve krop ijsbergsla heel fijn gesneden. - 4 radijsjes in ... bekijk recept »
75 gram veldsla 2 rode grapefruits 3 eetlepels Turkse yoghurt 3 eetlepels mayoniase 3 eetlepels geknipte dille 1 gepeld teentje knoflook peper zout 250 gram gepelde Hollandse garnalen. Leg de veldsla 10 minuten in ijskoud water zodat de blaad... bekijk recept »
1 bekertje zure room 1tl citroensap 4eetl fijngehakte dille peper uit de molen zeezout 4eetl olijfolie 500gr venkel 1gele paprika 200gr doperwten 1 teentje knoflook,geperst 500gr zalm in blokjes Meng de zure room met het citroensap, de helfd van de d... bekijk recept »
300 g gemengde paddestoelen 150 g half-om-half gehakt 100 g gerookte ontbijtspek,in reepjes 300 g lintpasta olijfolie 1 kropsla 3 takjes dille 100 g shii-takein reepjes gesneden 75 g gorgonzola 2 takjes basilicum balsamico azijn Kook intuss... bekijk recept »
TARTAARTJES: -60 g schoongemaakte prei(in dunne ringen) -10 g boter -500 g visfilet (schelvisroodbaars....) -4 sneetjes toast (70 g) -1 dl melk -40 g ui (gesnipperd) -1/2 knoflookteentje (fijn gehakt) -1/2 bosje dille -1 ei -zout en witte peper MOSTE... bekijk recept »
35 gram boter 35 gram bloem 4 dl bouillon 2 eetlepels fijngehakte dille 1 eetlepel citroensap zout peper 2 dl zure room Smelt de boter in een pan en roer de bloem er doorheen. Voeg onder voortdurend roeren de bouillon toe totdat er een gebonden saus ... bekijk recept »
Staartstuk van zalmontveld en van graten ontdaan1 eetlepel zeezout1 eetlepel suiker1 eetlepel zwarte peperkorrels gekneusd1 eetlepel cognac1 eetlepel gehakte dilleVOOR DE SAUS: 2 eetlepels mosterd1 dl olijfolie1 eetlepel suiker2 theelepels gehakte di... bekijk recept »
2 witlofstronkjes150-200 gram garnaaltjeswhiskeysausevt. dille Bereidingswijze Witlofblaadjes losmaken en per stuk op een bord neerleggen. Insmeren met whiskeysausgarnaaltjes erin leggen. Als finishing touch evt. nog wat verse dille erover. Bron ? Wi... bekijk recept »