1000 recepten met dille
200 g kabeljauwfilet 2 sjalotten 50 g spinazie 2 bakjes waterkers 50 g kervel 2 takjes citroenmelisse 2 eetlepels peterselie (fijngehakt) 2 takjes bonenkruid 2 takjes dille 1 citroen 15 dl visfumet 5 dl wijn (wit/droog) 1 dl room 70 g boter (roombote... bekijk recept »
Voor 2 personen:1/2 bekertje creme fraiche (125 ml)1 1/2 theelepel sinaasappelmarmelade 1/2 theelepel Zaanse mosterdzout(versgemalen) zwarte peper3 eetlepels olie1 eetlepel citroensap3 takjes dille1 komkommer (recht)100 g gerookte zalmfilet 4 blaadje... bekijk recept »
Voor voor 4 personen: 1 zalmfilet à 400 gram ½ bosje dille 5 gram witte peperkorrels 2 el zout 2 eetlepels suiker 1 citroenBegin met een drooggedepte zalmfilet met huid waar de schubben vanaf zijn. Vraag de visspecialist dit voor te doen. Controleer ... bekijk recept »
1 kreeft ca 1 kg 1 klein blikje zalm 1 ons gekookte garnalen (middelmaat) 1 zakje Hollandaise Saus 1 glas witte wijn (zoet) 1 bosje verse dille 1 bosje peterselie citroen sap peper & zoutBereiding: Neem je allergrootste pan en vul hem voor 3/4 m... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 eieren 2 toefjes dille 4 citroenschijfjes zout 500 g verse zalm (2 moten) 250 g bladspinazie 3 sjalotten 4 eetlepels Dijonmosterd 6 eetlepels olieDe eieren hard koken, spoelen onder koud water, pellen en laten afkoelen. Een halve l... bekijk recept »
1 kleine ui en wortel, 2 stengels selder, 1 venkel, 20 g boter, 24 scampis, peper, zout, cayennepeper, 1 eetlepel cognac, 1 dl witte wijn, 1 takje tijm, 1 blaadje laurier 10 geplette peperkorrels, 1 theelepel tomatenpuree, 2,5 dl room , 1/2 eetlepel ... bekijk recept »
2 kroppen sla, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel boter, 2 visbouillonblokjes, 3 takjes verse dille, 1 tomaat, 200g Hollandse garnalen, 125ml slagroom, zout, peper, snufje nootmuskaat.Bereidingswijze: Was de bladeren sla en laat de nerven z... bekijk recept »
Dille 2 takje(s) witloof(s) 0,50 tomaat (-aten) 0,25 boter 20 gram bieslook 0,25 bosje(s) dikke room 0,50 soeplepel(s) zout olijfolie 1 soeplepel(s) sap van citroen 0,25 soeplepel(s) zalmei(eren) 0,25 potje(s) peper rauwe zalm 37,50 gram ... bekijk recept »
3 aardappelen in de schil400 gr rode zalm (blik)- uitgelekt1 fijngesneden ui5 zoetzure augurken - fijngesneden1 klein blikje champignons (? gr)2 gekookte bietjes - in blokjes1 friszure appel - fijngesneden. Voor de dressing: 1 el zure room1 el halvan... bekijk recept »
45 gr zachte boter of margarine 1 uifijngesnipperd 250 gr mager varkensgehakt 125 gr rundergehakt 100 gr kalfsgehakt 45 gr paneermeel 1 eilosgeklopt 4 eetl slagroom 4 eetl mineraalwater 1/2 theel peper 1/2 theel nootmuskaat 1/4 theel zout 4 eetl fijn... bekijk recept »