1000 recepten met dragon
200 g kalfsschnitzel 100 ml kookroom 1 eetlepel mosterd 1 theelepel gedroogde dragon boter versgemalen zwarte peper1. Kalfsschnitzel in flinterdunne reepjes snijden en in kom doen. In kannetje kookroom mengen met mosterd en dragon. 2. In pa... bekijk recept »
4 grote zoete aardappelen 4 BBQ speklappen 2 el olie 100 g zachte blauwe kaas 125 g crème fraîche 10 g verse dragon 1 el honing 1 snufje zout 1 snufje peper 1 barbecue1. Verwarm de barbecue voor. 2. Leg de zoete aardappelen op d... bekijk recept »
2 eidooiers 1.5 el dragonmosterd 2 el witte wijnazijn 1 bos dragon 100 ml kippenbouillon 1.5 el gembersiroop 375 ml druivenpitolie ’s Middags voorbereidenDragon-moussaisePluk de dragon. Meng de eidooiers met de mos... bekijk recept »
2 bakjes paddenstoelenmelange (a 200 g) 1 schaal shiitake (paddenstoelen, 100 g) 1 bosje salade-ui 75 g boter 1 tl dragon 1 bakje platte peterselie ((20 g), blaadjes fijngesneden) ½ bakje bieslook ((a 25 g), fijng... bekijk recept »
600 g kipfilet 500 g witte champignons 1 ui 1 bussel dragon 15 cl droge witte wijn 10 cl lichte verse room 600 g kleine krielaardappelen 1 afgestreken eetlepel mosterd 15 cl water 1 blokje vetarme bouillon 2 klontjes boter 1 eetlepel olijfolie peper... bekijk recept »
2 eetlepels dragon 1 takje dragontakjes 1 geklopt ei 1 jonge ui 1 eetlepel kappertjes 1 onbespoten citroen 100 g paneermeel 50 g vers broodkruim 400 g zalmfilet (zonder graten of vel) 1 eetlepel zonnebloemolie1. Schil de ui en hak hem fijn. Pers de ... bekijk recept »
400 g kipfiletblokjes 2 el bloem 25 g boter 250 g champignons 200 ml slagroom 3 tl gedroogde dragon1. Bestrooi de kip met de bloem, peper en eventueel zout. Verhit de boter in een hapjespan en bak de kip in 3 min. op hoog vuur rondom bruin.... bekijk recept »
4 eieren 350 g haricots verts 4 el arachideolie 500 g gnocchi (pak) 1 el gedroogde dragon 2 uien 2 tenen knoflook 40 g truffel-paddenstoelentapenade 100 g fricandeau1. Breng een pan water aan de kook. Doe de eieren erin en kook z... bekijk recept »
1 bio citroen 400 g farfalle deegwaren (klein formaat) 2 soeplepels fijngehakte verse dragon 20 cl gevogeltefond 400 g kippenreepjes 2 teentjes knoflook 2 soeplepels olijfolie 20 cl room zout zwarte peper van de molen1. Spoel de citroen of limoen en ... bekijk recept »
4 ribeye steaks (2 schalen a 2 stuks) 1 ei 2 eetlepels wittewijnazijn 1 eetlepel dragon (potje 7 g) 125 g boter 3 eetlepels olijfolie1. Haal de ribeye uit de verpakking en laat op kamertemperatuur komen. Bestrooi met peper en zout... bekijk recept »