1000 recepten met dragon
Benodigdheden 8 kippepoten 1/3 l muskaatwijn 2 grote uien 4 tenen knoflook 3 el dragon zout peper 50 gram boter Bak de kippepoten met zout en peper in de boter in 10 minuten lichtbruin. Verwarm in een braadpan ? l muskaatwijn op laag vuur in 4 minute... bekijk recept »
1 tak dragon -- 1 tak Pimpernel -- 1 fles witte wijnazijn Bereidingswijze De kruiden in een fles doen en 14 dagen laten trekken. Foto's // De kruiden in een fles doen en 14 dagen laten trekken. bekijk recept »
1 1/2 kg. kippenboutenzoutversgemalen peper8 sjalotjes4 teentjes knoflook 14 takjes dragon4 eetl. olijfolie1 dl. sherryazijn4 dl. medium dry sherry4 eetl. creme fraiche Leg de kip terug in de braadpan en bestrooi deze met de gehakte dragon.Schenk er... bekijk recept »
1 sjalotje 300 gr. courgette 1 zakje verse dragon 1 el. boter 1 kippenbouillontablet 2 el. medium dry sherry zout peper (versgemalen wiite) 1 bakje (110 gr.) rivierkreeftjes. Hulpmiddelen Staafmixer of keukenmachine Hulpmiddelen - Staafmixer of keuk... bekijk recept »
4 Kabeljouw filets met vel van 150 gr. 3 dl kippenbouillon 3 teentjes knoflookgeperst stukje citroenschil 12 vastkokende aardappels zout en peper. 1 el fijngesneden sjalot 4 el fijngesneden dragon 125 gr boter 500 gr spinazie 4 tomaten. ontveldzaadje... bekijk recept »
1 Bressekip (ong. 1,8 kg) - peper - zout - 80 g boter (bakboter) - 1 eetlepel olijfolie (extra vierge) - 4 sjalotten - 200 g champignons - 1 teentje knoflook - 1 kruidentuiltje - 1 dl sherry-azijn - 1 dl wijn (wit/droog) - 8 dl gevogeltefond - 4 eetl... bekijk recept »
8 lamskoteletjes, 1 dl slagroom, 1 bosje dragon, 1 groot glas port, 50 g boter, zout, peper. Bereidingswijze Was de dragon en haal er de blaadjes af. Hak hier een klein gedeelte van fijn. Smelt de boter in een pandoe zout en peper over de koteletten ... bekijk recept »
? 2 lamsracks (a 7 ribben) ? 12 kleine sjalotjes ? 2 teentjes knoflook ? 3 el dragon (verse) ? 1 el honing ? 4 el olijfolie ? snufje zeezout ? snufje peper (versgemalen) Hulpmiddelen ? keukentouw ? braadslee ? aluminiumfolie Hulpmiddelen - ... bekijk recept »
120 g boter,kervel,800 g kabeljauwmoten,1 dl water,2 eetlepels gehakte dragon,citroensap,1 klontje boter,peper en zout60 g Brusselse spruitjes Snij de spruitjes heel fijn en stoof ze in wat boter. Zorg ervoor dat ze krokant blijven. Voeg peper en zou... bekijk recept »
Een manchego geieitenkaasjeolijfolieeen bosje dragon met geneusde stengels1 bolletje knoflook per liter oliezwarte peper korrels. Bedek de blokjes kaas met: 1 eetlepel witte wijnazijn per liter oliehet bosje dragon1 bolletje knoflook per liter olieen... bekijk recept »