Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Spiegeleieren met dragon

4 eieren 50 gram boter 3 sjalotjes 3 eetlepels vleesjus 1 bosje dragon 3 dl droge witte wijn Zout Peper Was de dragon en droog hem Doe de wijn in een pannetje en voeg de helft van de dragon erbij Laat het op zacht vuur koken totdat er nog 2 dl over ... bekijk recept »

Wild Konijn Met Jagersaus

Parijse champignons: 200 gram tomatenpuree: 1 soeplepel dragon: 4 takjes kalfsfond: 25 cl sjalot: 1 olijfolie: 5 cl konijn: 1 maizena: 1 koffielepel peper en zout rode Porto: 5 cl droge witte wijn: 15 cl Bereidingswijze Snijd het konijn in stukken... bekijk recept »

Dragonazijn

0,5 l witte azijn 3 takjes verse dragon Bereidingswijze Doe de azijn over in een fles met een goed afsluitbare dop of kurk. Zet de dragon in deze flesgoed afsluiten en ongeveer 2 weken laten trekken. De dragon daarna verwijderen. Doe de azijn over in... bekijk recept »

Wild Konijn Met Jagersaus

200 gr champignons 1 el tomatenpuree 4 takjes dragon 25 cl kalfsfond 1 sjalotje 5 cl olijfolie 1 konijn 1 tl maizena peper en zout 5 cl rode Port 15 cl droge witte wijn Voorbereiding Snijd het konijn in stukken,maak de champignons schoon en snijd z... bekijk recept »

Een Zalmmoot Met Een Dragon Kappertjesroom

4 moten zalm 25 gram boter Zout en peper 25 gram boter 2 dl crème fraiche 2 el gesnipperde verse dragon en enkele toefjes 2 el kappertjes Bestrooi de moten zalm met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak de moten in 1-2 minuten ... bekijk recept »

Romige Champignonsoep Met Dragon

250 gram champignons 25 gram boter 2½ eetlepel bloem 6½ dl water 1 dl droge witte wijn 1 kruidenbouillontablet 1 eierdooier ½ eetlepel franse mosterd 1/8 liter slagroom of kookroom 4 takjes verse dragon of 2 theelepels gedroogde dra... bekijk recept »

Risotto Met Garnalen En Dragon

3 el. olijfolie2 sjalotjesijfngesneden200 gram arboriorijst1-1 1/4 l. hete visbouillon (van tablet)zoutpeper300 gram grote gepeldegekookte garnalenmet staartstukje1 tl. fijngesneden dragon Hulpmiddelen Lage wijde pan met dikke bodem van ca. 1,5 l. i... bekijk recept »

Kiprolletjes Met Graanmosterd En Dragon.

4 kipfilets 16 sneden gerookt spek 250 g boschampignons 4 kleine tomaatjes (of 4 halve tomaatjes) 1 eetlepel paneermeel 250 ml bearnaisesaus 1 eetlepel graanmosterd boter Provencaalse kruiden kipkruiden peper en zout. Leg op elke spekreep een stuk k... bekijk recept »

Kiprolletjes Met Graanmosterd En Dragon.

4 kipfilets- 16 sneden gerookt spek- 250 g champignons- 4 kleine tomaatjes (of 4 halve tomaatjes)- 1 eetlepel paneermeel- 250 ml bearnaisesaus - 1 eetlepel graanmosterd- boter- Provencaalse kruiden- kipkruiden- peper en zout. 3. Kruid de tomaatjes me... bekijk recept »

Kiprolletjes Met Honingmosterd En Dragon &copy

16 kippenhaasjes (de fijne filet van kipfilet) 16 sneetjes gerookt spek (dun gesneden) 4 tomaten 1 eetlepel paneermeel 250 ml bearnaisesaus 1 eetlepel honingmosterd 1 eetl. vloeibare honing boter Provencaalse kruiden peper en zout Bereidingswijze De ... bekijk recept »

Pagina 21 van 100