1000 recepten met dragon
-400 g Manchego geitenkaas (in blokjes) en de korst eraan laten -olijfolie MARINADE: -1 eetlepel witte wijnazijn (per liter olie) -1 bosje dragon -1 bol knoflook per liter olie -zwarte peperkorrels Bereidingswijze -doe de kaasblokjes in een glazen p... bekijk recept »
300 gram cantharellen30 gram boter30 gram olie1/2 citroendragonpeperzout2 eetlepels runderbouillon2 eetlepels slagroom1 eierdooierbroodjes De schoongemaakte en gesneden cantharellen 5 minuten in water koken, daarna met olie, fijngehakte dragon, peper... bekijk recept »
16 rauwe scampi's uit de diepvries 400 gram spaghetti 2 el olijfolie 2 tenen knoflookfijngehakt 1 rode peperfijngehakt 1 dl pernod 6 tomaten 3 el dragonfijngehakt scheutje extra vergine olijfolie 1 citroen Verdeel de spaghetti, saus en scampi′s... bekijk recept »
Lamskoteletjes : 12 teentjes knoflook : 2 olijfolie : 3 soeplepel witte wijn : 5 dl melk : 1 dl maiszetmeel : 1 koffielepel sjalotten : 2 gehakte dragon : 5 soeplepel eierdooier : 1 boter : 25 gram halve citroen zout en peper. Snij de teentjes k... bekijk recept »
800 g lengfilet 100 g rijst 2,5 dl visfumet 1 koffielepel suiker 1 scheut olijfolie enkele blaadjes basilicum 1/2 tomaat 1 roosje broccoli peper en zout voor de saus 2,5 dl room 0,5 dl dragonazijn 100 g roux (bloem en boter) 1 stukje gember van ca. 2... bekijk recept »
4 kipfilets van 100 gr1 a 2 el dragon,150 gr champignons1 el plantaardige olie2 1/2 dl kippebouillon2 dl melk1 el gehakte peterselie3 el maiszetmeel,125 gr gekookte erwten50 gr ham4 el roomzoutpeper De kipfilets stomen met de dragon gedurende 20 minu... bekijk recept »
8 lamskoteletjes - 1 dl slagroom - 1 bosje dragon - 1 groot glas port - 50 gram boter - zoutpeper Bereidingswijze Was de dragon en haal er de blaadjes af. Hak hier een klein gedeelte van fijn. Smelt de boter in een pangeef zout en peper over de kotel... bekijk recept »
500 gram tomaten 125 gram mozzarella 4 kalfsschnitzels (zelf gemaakte of zo gekocht) 1 halve deciliter olijfolie 2 eetlepels boter zout en peper 1 eetlepel gehakte dragonblaadjes wiener schnitzel 4 ongepaneerde kalfsschnitzels van ongeveer 1/2 c... bekijk recept »
600 gr lamsfilet - 75 gr boter - takje thijm - 1 knoflookteentje - 1/2 dl witte wijn - 2 tomaten - seizoengroenten (boontjes & groene noedels met curry) - 1 kl mosterd - 1 takje dragon - 1/2 dl kalfsjus - 200 gr boontjes - 1/4 doos tagliatelli verdi ... bekijk recept »
4 kalfoesters a 125 g 15 g bloem 80 g boter 4 dl witte saus 2 eetlepels verse dragon 3 eetlepels room De kalfsoesters met bloem bestrooien en in de uitgebruiste boter aan beide zijden goed bruin en net gaar bakken (hooguit 10 min).Op een verhitte sch... bekijk recept »