1000 recepten met dragon
2 eetl. boter1 ui, gesnipperd1 wortel, geschild en in kleine blokjes1 theel. gedroogde of 1 takje verse dragon2 rijpe tomaten, in blokjes1 eetl. bloem300 g witte visfilet zonder graten, in blokjes (Vismarine)1 l visbouillon van 2 tabletten100 ml kook... bekijk recept »
1,2 kg bloemige aardappelen 1/8 l melk 20 gr hoeveboter 150 gr room 4 el graanmosterd 6 à 8 takjes dragon snuifje nootmuskaat zout1. Schil de aardappelen, snij in blokjes en kook ze gaar in gezouten water.2. Laat op het vuur de melk warm word... bekijk recept »
4 grote aardappelen 750 gr gemengde boschampignons in stukjes 50 gr solo 5 el olijfolie 2 teentjes knoflook, fijn gehakt 6 el room 2 el verse dragon, gehakt peper&zout (pezo)1. Verwarm de oven voor op 200°.2. Leg de aarapples op een bakplaat en z... bekijk recept »
4 grote aardappelen 750 g gemengde bospaddenstoelen, in stukjes 50 g boter 5 el olijfolie 2 tenen knoflook fijngehakt 6 el room 2 el verse dragon gehakt peper en zout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de aardappels op een bakplaat en zet die 1 uur... bekijk recept »
1/2 kilo aardappelen 1/8 liter melk 20 gr boter 150 gr room 3 à 4 el graanmosterd 6 à 8 takjes dragon snuifje nootmuskaat zout1. schil de aardappelen en kook ze in gezouten water gaar in 20 minuten. Laat op het vuur de boter smelten in... bekijk recept »
4 kipfilets peper en zout kerstomaatjes sjalot 2,5 DL room 2 EL tomatenpuree verse gehakte dragon 400 GR pasta1. Dep 4 kipfilets droog, kruid ze met peper en zout en bak ze in een grillpan. Rol ze in zilverpapier en leg ze opzij. Snij 200GR kerst... bekijk recept »
4 peren ingelegde uitjes 4 kropjes little gem-sla Chaource-kaas (of een andere pittige witte kaas) 50 g amandelen 1 tl chilipoeder 1 snuifje fleur de sel 1 tl paprikapoeder 1 el Solo Dressing: 1 el dragon 4 el mayonaise 2 el zure room versge... bekijk recept »
2 kroppen sla 3 ajuinen 3 stengels selder 1 el solo 200 ml room 2 el dragon pezo of 3 bouillonblokjes 2 l water1. Stoof de fijngesneden ajuin in boter. Voeg de in stukjes gesneden selder toe. Laat even stoven. Voeg de gewassen en uitgelekte sla toe. ... bekijk recept »
50 gr zachte boter 4 takjes dragon 1,25 kg reezadel1. Verwarm de oven voor op 240°c2. Snijd het vel van het vlees op verschillende plaatsen in en doe er de takjes dragon in.3. Zout en peper toevoegen. Bestrijk alle zijden van het gebraad met zachte ... bekijk recept »
9-10 9-10 blinde vinkjes met varkensvlees omwikkeld 1 1 doosje of tuiltje dragon 500ml 1 soja room 1 1 bouillon blokje vlees 1 1 ajuin 1 1 peper 1 1 soeplepel Soja Solo bakken en braden 1 1 water1. Bak je blinde vinkjes aan in de soja solo. 2. ... bekijk recept »