1000 recepten met dragon
12 kalfsmedaillons (ca 70 gr per stuk) 300 gr Parijse champignons 50 cl droge witte wijn 20 cl dikke room 1 koffielepel gedroogde kalfsbouillon 2 soeplepels mosterd van dijon 2 koffielepels mosterdzaadjes 2 soeplepels fijngehakte verse dragon 20 g... bekijk recept »
Hamburger: 800 g kalfsgehakt Solo Vloeibaar 4 takjes verse munt 1 eetlepel peterselie 1 eetlepel dragon 2 sjalotjes 2 eitjes Aardappelsalade: 250 g krielaardappeltjes 1 ui 1 handje gehakte peterselie 2 eetlepels mayonaise 1 koffielepel mosterd... bekijk recept »
4 tongfilets boter zout en peper 1 glas droge witte wijn 150 gr verse room 150 gr gepelde garnalen citroensap een takje verse dragon 1. De schoongemaakte tongen in een beboterde vuurvaste schotel leggen, overgieten met de witte wijn, afdekken met ... bekijk recept »
4 stukken kabeljauw van elk 150 GR 1 EL bloem 50 GR boter 3 DL room 1 EL mosterd busseltje verse dragon peper en zout 1. peper en zout de stukken kabeljauw, draai ze in de bloem en tik er met de vingers de overtollige bloem af.2. Zet een pan met ... bekijk recept »
12 grote gamba's, ongepeld 1 sjalot 1 teentje knoflook 1 bosje dragon 1 el Solo Vloeibaar 15 cl absint (sterke drank op basis van anijs)1. Pel de sjalot en snipper hem fijn. Pel en pers de knoflook. Haal de blaadjes van de dragon en snipper ... bekijk recept »
1 – 1,5 kg mosselen 1 preiwit 1 wortel Solo Vloeibaar verse dragon versgemalen peper 1 flesje Chimay Tripel1. Verwarm de oven voor op 180° C. 2. Reinig de mosselen en de groenten. Snijd de groenten in fijne reepjes (julienne) en stoof aan in wa... bekijk recept »
4 struisvogelfilets 100 gram magere kruidenkaas 1 scheutje halfvolle melk 1 ui 2 eetlepels mosterd 3 takjes dragonblaadjes peper 1. Bak het vlees in de olijfolie. Zorg ervoor dat de pan heet is zodat je een krokant korstje krijgt en de filets nog ... bekijk recept »
4 kippenborsten 250 g witte paddenstoelen 2 sjalotten 2 teentjes knoflook een takje tijm 5 cl droge witte wijn 4 tomaten (geschild, ontpit en in stukjes gesneden) 2 eetlepels fijngehakte dragon 1 eetlepel fijngehakte peterselie een klontje So... bekijk recept »
4 st kipfilet 16 sneetjes gerookt spek dun 250 gr boschamprignons en 4 kleine tomaatjes 1 eetl paneermeel en 250 ml bearnaisesaus 1 eetl graanmosterd en wat provencaalse kruiden1. Snijd elke kipfilet overlangs in 4 repen en kruid ze met de kipkruiden... bekijk recept »
1 st kip 150 ml kippenbouillon 100 ml room 1 el dragonazijn 30 g boter 1 tl tijm 2 el dragon peper en zout 1. Als je alleen maar kleine kippen vindt, neem er dan één voor twee personen. Als de kip voldoende groot is, mag je één kip voor vier perso... bekijk recept »