1000 recepten met dragon
8 witte asperges2 sjalotten, fijngehakt60 g boter200 g risottorijst (arborio of carnaroli)200 ml droge witte wijn500 ml warme gevogeltebouillon30 g geraspte parmezaan12 lamskoteletten1 El olijfolie2 takjes dragon peper, zout1. Verwijder de basis van ... bekijk recept »
800 g longhaas of onglet margarine 1,5 dl water 1,5 dl dragonazijn 2 eidooiers 1 sjalot 200 g boter verse dragon 4 frietaardappelen 4 kleine tomaten olijfolie verse mayonaise1. Maak een ‘gastrique’ door de dragonazijn en het water samen met de g... bekijk recept »
32 stuk scampi (middelgroot) 4 stuk sjalotten (fijngesneden) 2 teentjes look (fijngesneden) 1 el tomatenpuree 1 stuk tomaat 1 scheut room (light) 1 kl dragon (fijngesneden) p&z 1 scheut pastis (of andere anijsdrank) 4 portie tagliatelle 2 el olijf... bekijk recept »
400 g weidekringzwammen (mousserons) Bertolli extra vergine peper en zout 32 gekookte en gepelde rivierkreeftstaartjes 4 koppen 2 eetlepels courgette, in fijne blokjes (brunoise) 2 eetlepels witte selder, in fijne blokjes (brunoise) 1 eetlepels ka... bekijk recept »
100 gr. Zalm in eigen nat (Saupiquet) 1 venkelknol 1 blokje visbouillon 2 kfl. dragon Pezo 75 ml. room (ik verkies 5% room) 1 kfl. maïzena 10 ml. Ricard Groen vd venkelknol 125 gr. linguines 1 kfl. citroensap1. Kuis venkelknol en snij hem in fijn... bekijk recept »
250 g macaroni 1 ui 1 teentje knoflook 1 rode paprika 2 stengels prei sap van 1 citroen 275 g maïskorrels, uitgelekt gewicht 100 g gemalen kaas 75 g solo 75 g bloem 7,5 dl melk 1 kl dragon paneermeel peper zout1. Verwarm de oven voor o... bekijk recept »
12 Sint-Jakobsvruchten 120 g risottorijst 1 ui 15 cl witte wijn 5 dl gevogeltebouillon 20 g Solo 50 g mascarpone 15 g parmezaanse kaas geraspt 150 g boschampignons 1 teentje knoflook 3 dl vleessaus 1 takje tijm 2 sjalotten 4 takjes dragon 1. M... bekijk recept »
600 gr borstfilet in dikke repen gesneden 1 beetje wit broodkruim met gehakte bieslook en peterselie 1 paar plakjes winterwortel en knolselderij en venkel even geblancheerd in kokend water 100 gr koude boter en 2 eidooiers 2 eetl witte wijnazijn en ... bekijk recept »
Voor de duifjes: 4 houtduifjes (schoongemaakt) tijm laurier rozemarijn versgemalen peper zeezout Solo Voor het witloofslaatje: 2 -3 struikjes witloof 1 handvol pecannoten 1 handvol cashewnoten 0.5 el honing fleur de sel 1 handvol verse dragon ... bekijk recept »
600 g kalfslapjes 2 plakken gedroogde ham 4 plakjes Comté 8 blaadjes salie 1 eetlepel Solo Vloeibaar 1 eetlepel Bertolli extra vergine 250 g Parijse champignons 2 eetlepels dragon, gehakt 1 dl witte wijn 2 dl runderbouillon1. Klop het vle... bekijk recept »