Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Lam in kruidenkorst met aardappelgratin

Lamscarrés: 2 lamscarrés (van elk 6 koteletten) 100 g Solo 2 takjes gehakte kervel 4 eetlepels gehakte platte peterselie 1 takje gehakte dragon kruim van 1 sneetje wit brood (of paneermeel) Saus: 20 cl rode wijn 250 ml kalfsfond Gratin: 0.5 lig... bekijk recept »

Spaghetti met kalfslapjes en champignonsaus

375 gr spaghetti zeer fijn 2 eetl olijfolie 3 st kalfslapjes van ongeveer elk 200 gr 250 gr champignonsaus(kan je op voorhand maken of bij weinig tijd uit zakje) 3 dl demi-glace(uit brik bijv colruyt) 50 gr parmezaanse kaas 1 eetl dragon fijngehakt 5... bekijk recept »

Steak bearnaise met witloof

4 steaks, elk /- 250 gr 8 stronkjes witloof kruidenolie naar eigen smaak foelie of nootmuskaat peper&zeezout uit de molen (pezo) bearnaisesaus: 4 eierdooiers 1 dl gastrique 250 gr hoeveboter 2 el gehakte dragon kruidenolie peper&zout (pezo)1. Maak he... bekijk recept »

vitello amantellato met een zalfje van spinazie

4 grote sneden kalfsvlees 12 sneetjes fijn spek 70 gram parmaham 70 gram spinazie 1 fijngehakte ui 70 gram verkruimelde italiaanse kaas 1 ei 3 el paneermeel 1/2 takje bieslook 2 teentjes look 1/2 kl zout 1/2 kl citroenschil 1 el oregano 2 el ... bekijk recept »

Torentje van boerenworst met zachte curry

4 boerenworsten 3 el Solo Vloeibaar 4 aardappels 1 koffielepel zachte curry 15 cl light room 1 el gehakte dragon 1 kg jonge spinazie 1. Haal het gehakt uit de worsten. Verhit 1 eetlepel Solo in een hete pan en bak het gehakt aan. Breng op smaak m... bekijk recept »

Gepaneerd kalfslapje met asperges en

4 st kalfslapjes van elk 150 g 1 bundel witte asperges 1 st ei 1 dl melk 1 scheutje olijfolie boter paneermeel peper zout 2 st eierdooiers 1 scheutje water 1/2 sap citroen 100 gr koude boter 1 pakje verse dragon 1 st tomaat 1. Schil de asperge... bekijk recept »

GRENADIN DE VEAU SAMBRE ET MEUSE

2 kalfsmedaillons van 150 g elk BOTER 2 flinke vleestomaten 2 sjalotjes enkele takjes verse dragon 20 CL droge witte wijn 20 CL room • zout, vers gemalen witte peper 1. Kies mooie kalfsmedaillons van elk ongeveer 150 gram. Doe wat boter in de pan ... bekijk recept »

Gevulde pannenkoeken met wijngaardslakken

3 tomaten 2 kleine preistaven 50 gr sojascheuten 16 gekookte wijngaardslakken 200 gr kippewit 2 teentjes knoflook 2 eetlepels fijngehakte peterselie 1 eetlepel gehakte kervel 1 eetlepel versnipperde bieslook 200 gr bloem 2 eieren 2 dl melk 2 ... bekijk recept »

Vis- en groententerrine

2 wortelen 1.3 l groetenbouillon 2 dl wijnazijn 1 kruidentuiltje 1 kg witte visfilets 4 blaadjes gelatine peper 500 g spinazie blaadjes 1 dragon (vers takje) 1. Snij de wortelen in blokjes en stoom ze in de bouillon beetgaar. 2. Stoom ook de spi... bekijk recept »

Gebakken sint-jakobsschelpen op een bedje van

12 dagverse sint-jakobsschelpen met het oranje koraal zout 50 g Solo 2 eetlepels balsamicoazijn 2 tomaten 0.5 courgette 1 koffielepel dragon 4 takjes basilicum zwarte peper 1. Schrob de schelpen goed schoon want die worden nadien gebruikt bij ... bekijk recept »

Pagina 97 van 100