1000 recepten met dragon
Lamscarrés: 2 lamscarrés (van elk 6 koteletten) 100 g Solo 2 takjes gehakte kervel 4 eetlepels gehakte platte peterselie 1 takje gehakte dragon kruim van 1 sneetje wit brood (of paneermeel) Saus: 20 cl rode wijn 250 ml kalfsfond Gratin: 0.5 lig... bekijk recept »
375 gr spaghetti zeer fijn 2 eetl olijfolie 3 st kalfslapjes van ongeveer elk 200 gr 250 gr champignonsaus(kan je op voorhand maken of bij weinig tijd uit zakje) 3 dl demi-glace(uit brik bijv colruyt) 50 gr parmezaanse kaas 1 eetl dragon fijngehakt 5... bekijk recept »
4 steaks, elk /- 250 gr 8 stronkjes witloof kruidenolie naar eigen smaak foelie of nootmuskaat peper&zeezout uit de molen (pezo) bearnaisesaus: 4 eierdooiers 1 dl gastrique 250 gr hoeveboter 2 el gehakte dragon kruidenolie peper&zout (pezo)1. Maak he... bekijk recept »
4 grote sneden kalfsvlees 12 sneetjes fijn spek 70 gram parmaham 70 gram spinazie 1 fijngehakte ui 70 gram verkruimelde italiaanse kaas 1 ei 3 el paneermeel 1/2 takje bieslook 2 teentjes look 1/2 kl zout 1/2 kl citroenschil 1 el oregano 2 el ... bekijk recept »
4 boerenworsten 3 el Solo Vloeibaar 4 aardappels 1 koffielepel zachte curry 15 cl light room 1 el gehakte dragon 1 kg jonge spinazie 1. Haal het gehakt uit de worsten. Verhit 1 eetlepel Solo in een hete pan en bak het gehakt aan. Breng op smaak m... bekijk recept »
4 st kalfslapjes van elk 150 g 1 bundel witte asperges 1 st ei 1 dl melk 1 scheutje olijfolie boter paneermeel peper zout 2 st eierdooiers 1 scheutje water 1/2 sap citroen 100 gr koude boter 1 pakje verse dragon 1 st tomaat 1. Schil de asperge... bekijk recept »
2 kalfsmedaillons van 150 g elk BOTER 2 flinke vleestomaten 2 sjalotjes enkele takjes verse dragon 20 CL droge witte wijn 20 CL room • zout, vers gemalen witte peper 1. Kies mooie kalfsmedaillons van elk ongeveer 150 gram. Doe wat boter in de pan ... bekijk recept »
3 tomaten 2 kleine preistaven 50 gr sojascheuten 16 gekookte wijngaardslakken 200 gr kippewit 2 teentjes knoflook 2 eetlepels fijngehakte peterselie 1 eetlepel gehakte kervel 1 eetlepel versnipperde bieslook 200 gr bloem 2 eieren 2 dl melk 2 ... bekijk recept »
2 wortelen 1.3 l groetenbouillon 2 dl wijnazijn 1 kruidentuiltje 1 kg witte visfilets 4 blaadjes gelatine peper 500 g spinazie blaadjes 1 dragon (vers takje) 1. Snij de wortelen in blokjes en stoom ze in de bouillon beetgaar. 2. Stoom ook de spi... bekijk recept »
12 dagverse sint-jakobsschelpen met het oranje koraal zout 50 g Solo 2 eetlepels balsamicoazijn 2 tomaten 0.5 courgette 1 koffielepel dragon 4 takjes basilicum zwarte peper 1. Schrob de schelpen goed schoon want die worden nadien gebruikt bij ... bekijk recept »