1000 recepten met kervel
500 gr scampies,1 bol look,250 gr boter,4 bolletjes kervel(diepvries),2 ajuien Hulpmiddelen Kookpan,lookpers,mes HulpmiddelenKookpan,lookpers,mes Voorbereiding Kook de scampies gaar in licht gezouten water,als ze gaar zijn pellen en warm houden.de l... bekijk recept »
2 sjalotjesfijngesneden 25 g boter 250 g aardappelenin blokjes 7 1/2 dl kippenbouillon 5 el fijngesneden kervel 1 dl slagroom zout peper 2 lente-uitjesin ringen Bak de sjalotjes in de verwarmde boter circa 5 min. zachtjes glazig. Voeg de aardappels t... bekijk recept »
350 gram soepvlees100 gram zurkel2 preien2 uien2 aardappelen40 gram vetstof1 1/2 liter waterkervel naar believen. Bereidingswijze Trek bouillon van het soepvlees. Laat afkoelen. Laat de fijngesneden zurkelpreienuien en aardappelen stoven in de vetsto... bekijk recept »
Boter: 100 gram(men) kwartel(s): 4 kervel: 4 takje(s) tuinkers water: 4 soeplepel(s) klontje(s) boter: 1 peper en zout witte druiven: 1 tros(sen) balsamicoazijn: 2 soeplepel(s) Bereidingswijze Snij de druiven in twee en ontpit ze. - Bak de kwarte... bekijk recept »
1/2 kleine ui 1 bosje kervelfijngeknipt 10 gram boter 350 ml groentebouillon 50 ml witte wijn 100 ml Friese Vlag koksroom 50 gram gerookte zalmsnippers. Fruit de gesnipperde ui en 3/4 deel van de kervel in de hete boter. Meet de juiste hoeveelheid gr... bekijk recept »
300 gr kipfilet2 el oliezoutpeper150 gr erwten (diepvries)1 blik ananasschijfjes (236 ml)1 bos radijsjes1 krop ijsbergslakervel2 el slasaus150 gr magere yoghurt. Het vlees in de olie aan elke kant 3-4 minuten bakken, bestrooien met zout en peper. Uit... bekijk recept »
1 grote wortel50 gr kleine champignons1 1/4 l runderbouillon1/8 l droge sherryenkele takjes kervel of gladde peterselie Wortel schrappen, wassen en in blokjes snijden. In zout water 3 minuten blancheren, afgieten. In ijskoud water laten schrikken, go... bekijk recept »
1 liter gortepap 200 gram rozijnen 1 rookworst kervel stroop Voorbereiding Wel de rozijnen Bereidingswijze Snijd de rookworst instukjes. Breng de gortepap zachtjes aan de kook en voeg al roerend de rozijnen en stukjes rookworst toe. Roer het geheel ... bekijk recept »
Peterseliekervelsjalotten100 gram botersap van een 1/2 citroenpeper en zoutnootmuskaat. Bereidingswijze Was de peterseliehaal de blaadjes van de steeltjeswas de kervel en maak sjalotten schon. Hak alles tezamen zorgvuldig fijn. Maak de boter zeer zac... bekijk recept »
50gr. gekookte pasta100gr. koude en in reepjes gesn. kipfilet100gr. grof ger. worteltjes2el verse sinaasappelsap,1 ontvelde tomaat in blokjeskerveldressing: 1tl halvanaise1tl olie en 1tl azijn. aanlengen met 1el water en op smaak brengen met zoutpepe... bekijk recept »