1000 recepten met kervel
600 g aardappelen,1,5 l olijfolie,1 teentje knoflook1 el peperkorrelslaurierblaadje,grof zoutzout. Voor de vulling: 1 truffel1 kopje truffeloliezoutwitte peper100 gr zachte kaas,(bv.Camenbert) Voor de garnering: 100 g paddestoelen100 g lente-uitjes,1... bekijk recept »
200 gr doorregen spek200 gr lamsvlees,2 knoflookteentjes1 wortel1 stengel bleekselderij8 kleine tomaten1 ui1 dl olijfolie100 gr geweekte witte bonen4 aardappels2 eetl zoutkervel Snijd de wortel, tomaten, bleekselderij en de ui klein, pers de knoflook... bekijk recept »
750 g verse zalmfilet in 4 gelijke stukkenzoutpeper1 el bloem2 el geraspte mierikswortel1 eidooier75 g broodkruim1 el fijngesneden peterselie1 el fijngesneden kervel1 el boter1 el oliesprietjes bieslook. voor de saus: 21/2 dl creme fraiche2 tl grove ... bekijk recept »
-750 g rosbief (platte gedeelte) -zoutverse zwarte peper1/2 th lepel mosterd DE VULLING: -3 uien (fijnhakken) -30 g boter -40 g broodkruim -peterselie -1 ei zoutwitte pepergeraspte nootmuskaat VERDER: -50 g vet spek -100 g ontbijtspek (kleine blokjes... bekijk recept »
= witte kool fijn gesneden (bijvoorbeeld met de kaassschaaf) zout dragonazijn paar druppeltjes zoetstof Hulpmiddelen Kaasschaaf of rasp vergiet Hulpmiddelen - Kaasschaaf of rasp vergiet Voorbereiding Snij de witte kool fijn. Spoel hem schoon in de v... bekijk recept »
2 eieren 4 eierdooiers 0,5 dl melk 50 gr geraspte gruyere kaas 4 eetl fijngehakte kervel 500 gr geschilde tomaten 2 eetl olijfolie 1 geplet knoflookteentje 1 fijngesneden ui peper zout een beetje gedroogde tijm Bereid eerst de tomatensaus. Verhit de... bekijk recept »
3 gedroogde tomaten (zakje a 100 g merk fiordelesi) 3 el water 1 zakje kervel 1 bekertje creme fraiche 125 ml 6 sprietjes bieslook peper naar smaak Week 3 gedroogde tomaten 15 min. in 3 el water. Hak de blaadjes van 1 zakje kervel fijn. Roer dit... bekijk recept »
2 citroenen2 bakjes verse kervel, bekertje zureroomzoutpeper300 gr. gekookte mosselen8 e.l. gekruid paneermeel. 4 e.l. olie. Verdeel de rest van de kervel over vier bordjes. Wentel de mosselen eerst door wat losgeklopte eieren en daarna door het pane... bekijk recept »
250 gram runderpoelet halve eend tijm dragon salie laurierblaadje paar kruidnagels 1 ui worteltje prei groenekool bleekselderijstengel 1 teentje knoflook kervel peterselie 150 gram champignons 5 saucijsjes bieten azijn. Braad de een... bekijk recept »
Mayonaise (om supersnel te gaan neem je een pot mayonaise) 1 eierdooier 1 kl mosterd 25 tot 30 cl olijfolie 1 scheutje wijnazijn / citroensap peper en zout Saus: 2 tomaten 1 handvol basilicum 1 sjalotje 1 handvol kervel 2 kl anjovispuree Voorbereid... bekijk recept »