Recepten met kervel

1000 recepten met kervel

Kervel

Kervel Kervel heeft een frisse smaak, die een combinatie is van peterselie en anijs.

Knapperige visfilets met Remouladesaus

4 visfilets van à 200 g (vb. kabeljauw, victoriabaars, griet) 6 eetlepels Anco Kruidenpaneermeel Dille-Venkel boter - citroensap Voor de saus: 2 eierdooiers, zout, peper, 2 koffielepels citroensap, olie, 1 fijngesnipperde ansjovisfilet, 1 fijngesnipp... bekijk recept »

Gevulde mignonnettes met tuinkruiden

voor 4 personen: 1 bakje tuinkers 10 gr kervel 0.25 bosje peterselie 3 sprietjes bieslook 3 blaadjes basilicum 1 bakje waterkers 4 mignonnettes peper zout 25 gr boter 200 gr platte kaas 1 dl roomDe verse kaas pletten met de vers gehakte tuinkruiden e... bekijk recept »

Gevulde paprika met roerei

2 rode en 2 gele paprika's 6 eieren 6 eetlepels melk 1 eetlepel gomasio 30 g boter gehakte verse kervelBereiding: - Snijd het kapje van de paprika's af, maar laat het steeltje eraan zitten. Haal de zaadjes en de zaadlijsten eruit. - Breng water ... bekijk recept »

Gevulde paprika met roerei

Voor 2 personen: 2 rode en 2 gele paprika's 6 eieren 6 eetlepels melk 1 eetlepel gomasio(sesamzout) 30 g boter gehakte verse kervelSnijd het kapje van de paprika's af, maar laat het steeltje eraan zitten. Haal de zaadjes en de zaadlijsten eruit. Bren... bekijk recept »

Pasta Met Rode Saus

300 gr. volkoren pastaeventueel gekookt in ontvette bouillon. Voor de saus:800 gr. tomaten1 rode peper1 teen knoflook,1 grote rode ui1 aubergine200 gr. champignons,1 eetlepel gedroogde kruiden,italiaanse of provencaalse,2 laurierblaadjespeper en zout... bekijk recept »

Kervelcremesoep

1,5 liter kippebouillon 1 sjalotje 1 worteltje 1 dl room 50 gram kervelblaadjes 1 blaadje foelie 5 peperkorrels 40 gram boter 40 gram bloem 2 eidooiers- Maak wortel en sjalot schoon en snij beide fijn. - Smelt de boter in een pan en fruit hi... bekijk recept »

Kervelsoep

Voor 4 personen: 50 gram boter 50 gram bloem 1, 5 liter bouillon van 2 bouilonblokjes 1 eierdooier 1/2 dl. room 3 eetlepels fijngesnipperde kervel peper en zout 1 klein zakje snelkookrijstSmelt de boter. Voeg de bloem toe en schenk hierbij al roerend... bekijk recept »

Bloemkoolsoep met saffraan en gerookte paling

Voor 4 personen: 1 l groentenbouillon (van twee blokjes) 300 g gare bloemkoolroosjes of broccoli plukje saffraan, 20 draadjes 4 el crème fraîche 200 g gerookte palingfilet 4 takjes kervel, alleen blaadjes 1 Spaanse peper zonder zaadjes 50 ml Extra Vi... bekijk recept »

Boerenworst met Luikse stroop

4 peren boter kervel 4 soeplepels water peper en zout 2 soeplepels Sherryazijn 4 worsten van land 2 soeplepels LuiksesiroopBak de worsten 10 minuten op een zacht vuurtje in wat boter. Kruid met peper en zout. Snijd de peren in blokjes van 1,5 cm x 1,... bekijk recept »

Broccolisoep

Voor 2 personen: 1 broccoli 1 courgette 2uien 1 knoflookteentje 1 gevogelte bouillonblokje, opgelost in 500 ml water 300 ml magere melk 2 koffielepels margarine kervel peper en zoutSchil de courgette en snijd in stukken. Pel de uien en de knoflook en... bekijk recept »

Pagina 39 van 100