1000 recepten met kervel
voor 4 personen: 250 g bospaddenstoelen 1 takje selder 1 ui 1 prei 2 wortelen 2 l wildfond 2 fazanten 1 kruidentuiltje porto en cognac 2 dl room 50 g boter 50 g roux kervel truffeltapenadeMaak een mooie bouillon van de fazanten en de groenten. Ontvet... bekijk recept »
1 rode poon (van 500 g) 10 dl visfumet 0.25 groene kool (savooikool) 2 wortelen 3 sneetjes spek (gezouten) 0.5 g saffraandraadjes 2 dl room peper zout 20 g kervelDe stukken rode poon stomen boven de visfumet en warm houden. De groene kool in reepjes... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 dl water 2 eetlepels PH Wildbouillon 4 eetlepels ongesuikerde kastanjepuree 2 fazantenborstjes 2 eetlepels spekreepjes 4 grote stukken eekhoorntjesbrood 1 teentje look Bakken & Braden rozemarijn 4 eetlepels geklopte room 2 eetl... bekijk recept »
Voor 4 personen: 30 gr basilicum 30 gr kervel 30 gr lavas 50 gr rucola 2 el honing 2 el appelcider 16 à 24 gamba's, naargelang de grootte een trosje kerstomaten peper en grof zeezout olijfolie Voor de marinade: 1 teentje look, gesnipperd 1 el appelci... bekijk recept »
Voor 2 personen: 1 prei 2 wortels 4 (middelgrote) aardappels 4 varkensoesters à 40 g eventueel zout, peper 1 el Becel Dieet Olie 2 dl groentebouillon (van een tablet) 4 el zure room kervelMaak de prei en wortels schoon en snijd ze fijn. Schil de aard... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kg victoriabaars 1 have prei een halve ui een halve wortel 2 stokjes witte selder dit alles in brunoise gesneden 1 a 2 bolletjes diepgevroren kervel 25 cl witte wijn sap van een sinaasappel sap van een halve citroen 3 eetlepels bot... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 sjalotje 1 dl witte wijn 2 eetlepels witte wijnazijn 1/2 pot visfond (a 380 ml) 4 eetlepels kervel (blikje) 1 bekertje crème fraîche 4 zalmfilets 2 eetlepels olijfolie (zee)zout (versgemalen) peper 50 g koude boter 2 eetlepels limo... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 sjalotje 1 dl witte wijn 2 eetlepels witte wijnazijn 1/2 pot visfond (a 380 ml) 4 eetlepels kervel (blikje) 2 dl crème fraîche 4 zalmfilets 2 eetlepels olijfolie (zee)zout (versgemalen) peper 50 g koude boter 2 eetlepels limoensapS... bekijk recept »
1 kg witloof2 el bloem1 koffielepel poedersuiker100 gr boter100 gr zuring of spinazie (vers of diepvries)2 l kippenbouillon8 Sint-Jacobsvruchten (het wit alleen)peper en zoutmuskaatnoothet sap van 1 citroenenkele plikjes kervel- Verwijder met een pun... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 koolrabi's 4 eendenborsten (wilde eend) 4 stukjes eekhoorntjesbrood 2 eetlepels spekblokjes 1 fijngehakt teentje look 2 blaadjes salie Bakken & Braden 2 eetlepels balsamicoazijn 1 eetlepel sojasaus ½ fijngehakte sjalot 2 dl wat... bekijk recept »