1000 recepten met kervel
Voor 4 personen: 3 bundels prei 4 wortels 3 ajuinen 6 bouillonblokjes op een pot van 7 liter 400gr gehakt een grote kop rijst 4 pakjes verse kervel of 2 doosjes diepvriesStoof de ui en doe er de rest van de groenten even bij. Dan de bouillonblokjes w... bekijk recept »
600 g krieltjes. voor de kruidenpesto: 15 g kervel15 g dragon15 g dille2 teentjes knoflook2 el kappertjesuitgelekt2 el creme fraiche1 el citroensap2 el olijfoliezeezoutpeper. voor de vis: 4 dikke scholfilets4 el paneermeel30 g ongezouten hazelnotenfi... bekijk recept »
500 g spinazie 1 grote bos peterselie 1 bosje kervel 8 eieren 150 g geraspte Parmezaanse kaas peper en zout 2 el olijfolie Hak de spinazie, peterselie en kervel fijn. Klop de eieren los, meng er de geraspte Parmezaanse kaas en het groen door, e... bekijk recept »
1 kg gepelde scampi's 2 soeplepels kervel of 1 bolletje diepvries,2 soeplpls peterselie,2 soeplpls fijngesnipperde bieslook1 dl droge witte wijn,2 slpls citroensap,6 splpls olijfolie,1 slpls mosterd,tijm,laurierpeper,zout Hulpmiddelen Slakom Hulpmid... bekijk recept »
40 ongekookte rivierkreeftjes (of langoustines)200 g jonge spinazieblaadjes400 g fijne sperzieboontjes2 verse artisjokken (of 2 bodems uit blik)4 grote Parijse champignons1 vleestomaat1 citroen1 bosje kervel6 koffielepels olijfoliepeper en zout. Voor... bekijk recept »
100 g Hollandse garnalen 1 tomaat zonder zaadjes, in blokjes 1 theelepel citroensap 2 eetlepels verse kervel fijngehakt zout 8-10 borrelglaasjes peper versgemalen 3 blaadjes eikenbladsla in stukken gescheurd 2 eetlepels zure room 1 eetlepel mayonaise... bekijk recept »
400 gram Hollandse garnalen 2 preien 2 vleestomaten 400 gram (zilvervlies)rijst 2 eetlepels slaolie 2 zakjes witte saus 3 eetlepels fijngehakte kervel (vers of uit blik) 4 eetlepels zure room zout en peperWas de preien en snijd ze in smalle ringen. S... bekijk recept »
2 stukken zalmforelfilet van 150 gram 3 eetlepels citroensap peper, versgemalen 50 g blanke amandelen 40 g rucola 40 g veldsla 15 g peterselie, grof geplukt 15 g kervel, grof gehakt 100 g pitloze witte druiven, gehalveerd 2 eetlepels olie mespunt gro... bekijk recept »
150 gram gemengde gedroogde paddestoelen 1 theelepel zout 1/2 dl madera 2 eetlepel ketjap. Bereidingswijze De paddestoelen met het zout in 1 1/4 liter water aan de kook brengen en op een laag vuur 1 1/2 tot 2 uur laten trekken. Door een doek zeve... bekijk recept »
3 worteltjes in stukken 1 ui in stukken 1 prei in stukken 2 deciliter witte wijn 8 deciliter water 3 takjes selderij 3 takjes peterselie 1 laurierblaadje mespunt piment 5 gekneusde witte-peperkorrels 1 visbouillontablet 1 forse schoongemaakte rode po... bekijk recept »