Recepten met kervel

1000 recepten met kervel

Kervel

Kervel Kervel heeft een frisse smaak, die een combinatie is van peterselie en anijs.

Gegratineerde romige schorseneren

1 kg schorsenerensap van een citroenboter om in te vetten200 ml crème fraîche (Melkan)100 ml kippen- of groentebouillonzoutversgemalen peper50 g versgeraspte Parmezaanse kaaskervel voor garnering1. Schil de schorseneren onder de kraan en... bekijk recept »

Lof-kaassoep

20 g boter500 g witlof, in repen2 eetl. bloem3/4 l kruidenbouillon (van tabletten)50 g geraspte extra belegen kaas1 eetl. fijngehakte kervel of peterselie (of 1 theel. gedroogde kruiden)1 zakje croutons1. Verhit de boter in een soeppan. Fruit de ... bekijk recept »

Jonge aardappel gevuld met wijngaardslakken

20 wijngaardslakken 2 eetlepels Solo Vloeibaar 1 sjalot 1 dl witte wijn 3 dl light room 350 g bladspinazie met room 10 jonge aardappels van ongeveer gelijke grootte 1 teentje knoflook kervel 1. Was en kook de aardappelen gaar. Snij een hoedje af ... bekijk recept »

PH De perfecte keuken - Aardappelpannenkoekjes

500 g aardappelen boter 1 ei 1 dl vloeibare boter zure room kaviaar of lompviseitjes kervel 1. •Kook de aardappelen gaar, giet ze af en zorg dat er geen water meer in zit 2. •Pureer heel fijn, kruid met peper en zout 3. •Voeg het eitje toe, dan de ... bekijk recept »

PH De perfecte keuken - Aspergepuree met

1 bussel asperges 4 el olijfolie 2 el parmezaanschilfers 4 el opgeklopte room 2 schijven gekookte ham nootmuskaat boter water 1 gekookte aardappel kervel platte peterselie 1. •Schil de asperges en snijd ze fijn2. •Stoof ze aan in wat Alpro soya ... bekijk recept »

Spaghetti met Witloof

500 gr volkorenspaghetti(cappellini) 4 a 5 stronkjes witloof in stukjes gesneden 8 st wortelen in julienne gesneden 500 gr gemengd gehakt 10 cl kokosmelk en 1 eetl gehakte kervel 1 cm gember fijn gemaakt en 1 bouillonblokje 1. Het gehakt zachtjes b... bekijk recept »

komkommersandwich

1 komkommer 2 tomaten 4 el roomkaas zout 1 el azijn dragon kervel waterkers 12 stuks volkorenbrood1. Maak de komkommer schoon en snijd hem in dunne plakjes. Besprenkelen met azijn en 1 uur laten rusten. Uit laten lekken. Snij de tomaat in dunne ... bekijk recept »

Kruidige slasoep

1 kropsla 1 romig kruidenkaasje 1 ui 1 eetlepel boter 2 tabletten knorr finesse vetarme vleesbouillon 6 afgestreken eetl maiïzena roux minute wit 1 L water peterselie of kervel1. Ui snipperen en stoven in de margarine. Blaadjes vn de sla losplukken,... bekijk recept »

Mosselsoepje geparfumeerd met saffraan

3 stengels bleekselder (in stukjes) 2 gr saffraandraadjes 1 koffielepel gedroogde tijm 1 teentje look (gesnipperd) 1 dl droge witte wijn 2 kg mosselen 400 ml visfond room peper & zeezout (molen) olijfolie bindmiddel plukjes kervel 1. Was de mo... bekijk recept »

Kervelsoep

25 g boter 2 preien 1 bosje kervel 1 grote ui 1 aardappel peper, zout bouillon1. Eerst snijd je de ui, prij en aardappel.2. Stoof de ui, prij en aardappel in de boter3. Voeg vervolgens water en bouillon toe en breng aan de kook.4. Mix de soep.5.... bekijk recept »

Pagina 54 van 100