Recepten met kervel

1000 recepten met kervel

Kervel

Kervel Kervel heeft een frisse smaak, die een combinatie is van peterselie en anijs.

Fijne sandwiches

50 g Planta met boter 24 sneetjes toastbrood 100 g komkommer in fijne schijfjes 1 handvol kervel 100 g fijne sneetjes gerookte zalm peper 1. Besmeer het brood met Planta met boter.2. Garneer 4 sneetjes met schijfjes komkommer, 4 met de kervel en 4... bekijk recept »

Fishburger

4 eetlepels mayonaise geraspte wortelen 4 Gepaneerde Visfilets 50 g Solo zout en peper 4 broodjes ijsbergsla schijfjes tomaat 50 g magere yoghurt 2 eetlepels gehakte kervel 0.25 citroensap1. Doe de yoghurt in een kom en meng deze met de mayona... bekijk recept »

Zalmfilet in een limoensausje

8 eetlepels Solo Zout 2 sappen van limoenen 1 limoen 50 g suiker 250 ml witte wijn kervel peper 1 scheutje wodka 300 g zalmfilets 150 g knolselderblokjes 250 visfumet (ml)1. Schil de limoen, snijd in zeer fijne reepjes, laat even opkoken in e... bekijk recept »

Kabeljauwhaasje met mosterdkorst

4 kabeljauwhaasjes 4 el zachte mosterd of graantjesmosterd 4 el paneermeel 1 el solo vloeibaar 1 bos kervel of waterkers of spinazie 20 cl room peper&zout (pezo)1. Verwarm de oven voor op 180°.2. Kruid de vis en smeer dan in met mosterd. Bestrooi m... bekijk recept »

Tongfilets met zalm en safraan

8 tongfilets 8 sneetjes gerookte zalm 200 gr losse rijst (geen kookbuidel) 2 dl visbouillon 1/2 dl room maïzena safraan enkele takjes kervel of peterselie 1 citroen peper&zout (pezo)1. We leggen op elke tongfilet een sneetje gerookte zalm. We ... bekijk recept »

visgratin

600 gram visfilet naar keuze 100 gram gepelde garnalen 1 ui 500 gram champignons 50 cl water 1 visbouillonblokje 25 gram boter 1 el bloem 25 cl melk 10 cl witte wijn 1 bosje peterselie 25 gram kervel 200 gram gemalen kaas peper zout1. Verwar... bekijk recept »

Wijtingfilets met Kervelroomsaus

4 wijtingfilets 100 gr verse kervel, gehakt 2 dl room 1 dl droge witte wijn 1 sjalot, fijngesnipperd 40 gr solo, bakken en braden peper&zout (pezo)1. Verhit de solo in een ruime pan en bak hierin de sjalot glazig.2. Voeg de wijn toe en breng aan de ... bekijk recept »

vlaamse paling in 't groen

600 gr verse paling 1 blaadje laurier 2 takjes tijm 50 gr fijngehakte zuring( kan ook uit bokaaltje) 1 klein beetje fijngehakte kervel 2 gesnipperde sjalotten 1 sap van halve citroen 3 st eidooiers 30 gr boter 2 dl witte wijn1. Maak de palingen ... bekijk recept »

Gegrilde avocado met garnaal

4 avocado's 200 gr vers gepelde grijze garnalen 2 el mayonaise 2 el room 2 el verse fijngehakte kervel 1 kl fijngehakte roze peperbessen balsamicosiroop olijfolie peper&zout (pezo)1. Roer de room door de mayonaise en breng op smaak met pezo.2. Men... bekijk recept »

Zeeduivel met witte kool, tomaat en mosterd

500 g zeeduivel (staartvis) 1 kleine witte kool 6 mooie tomaten 1 mespunt komijn 20 cl witte wijn 3 cl witte wijnazijn peper van de molen zeezout 2 el fijne mosterd 20 g Solo 1 dl light room 1/2 busseltje kervel 1. Verwijder het vel van de zee... bekijk recept »

Pagina 57 van 100