1000 recepten met kervel
500 gr gepelde noordzeegarnalen 150 gr kleine bintjes(patat) 1 botje radijs en idem pijpajuin 1 bot kervel en idem waterkers 4 st eidooiers 250 gr boter 1 glas witte wijn1. Kook de bintjes in de pel in gezouten water en halveer ze.2. Blancheer de wat... bekijk recept »
400 gr rauwe zalm 2 eetl. honing 1 eetl. mosterd 2 eetl. frambozenazijn 8 eetl. olijfolie 2 eetl. limoensap kervel dille1. Snij de zalm in fijne schijfjes en schik ze op een bord.2. Meng honing met mosterd,azijn,limoensap en olijfolie en smeer dit ov... bekijk recept »
4 stukken griet (120g) 8 el broodkruim 1 el citroentijm boter 2 stronkjes witloof 30 sluimererwten 1 el honing 8 el olijfolie kervel 1. Bak de stukken griet mooi bruin in de Alpro Soja bakken en braden Mix het broodkruim met de citroentijm en bele... bekijk recept »
olijfolie verse kruiden (peterselie, basilicum, kervel,…) aardappelen bieslook lenteui 8 coquilles 1,2 dl champagne of schuimwijn brut 1,2 dl visfumet 4 eidooiers peper zout nootmuskaat 1. Maak een kruidenolie van goede olijfolie met peterselie... bekijk recept »
500 gr mosselen 1 stuk wortel 1 stuk ajuin 1 stuk look 2 bosjes kervel 30 gr parmezaan 2 eeetlepels bloem 1 klontje solo1. spoel de mosselen in ruim water, snij de wortel en de ui fijn en plet 1 teentje verse look..2. smelt wat solo in de mosse... bekijk recept »
8 eieren 8 el room 2 tomaten in blokjes 200 gr handgepelde garnalen 200 gr champignons boter peper en zout 1 bosje gesnipperde kervel 100 gr gemalen gruyèrekaas1. klop de eieren los met de room en de kaas, kruid met peper en zout. Maak elke o... bekijk recept »
1 en 1/2 el mayonaise 100 gr gerookte zalm ( ham) 12 kwarteleitjes 12 cocktail prikkers 1 tl citroensap 12 topjes kervel 1. Kook de kwarteleitjes in 4 min. hard. Spoel ze onder stromend water koud en pel de eitjes. Snijd de zalm in reepjes. Meng de ... bekijk recept »
3 eieren 5 el melk 1 kl vers gehakte dragon 1 kl vers gehakte kervel 2 kl vers gehakte peterselie 8 sneden vierkant wit brood 4 schijven oude kaas solo bakken en braden peper&zout (pezo)1. Klop de eieren los in een grote schaal, met de melk en ... bekijk recept »
1 kg schorseneren citroensap boter 200 ml crème fraîche 100 ml kippenbouillon zout en peper 50 g gesraspte Parmezaanse kaas kervel 1. Was en schil de schorseneren onder de kraan en leg ze ommiddelijk in een bak met water vermengd met citroensap. Hal... bekijk recept »
350 gram verse aspergesgeschild zout 50 gram boter 6 eierenlosgeroerd witte peper uit de molen voor de saus 2,5 dl. slagroom 1 eetl. fijngesneden kervel 4 flinke toeven veldsla Bereidingswijze Snijd de onderzijde van elke asperge een stukje van ca. 3... bekijk recept »