1000 recepten met kervel
30 reuzengarnalen 300 gr. slagemengde 6 grote champignons 2 tomaten 2 avocado's 4 el. citroensap Kervel 2.5 el. sojasaus 2 el. truffeljus 4 el. olijfolieextra vergine 4 el. arachideolie 50 gr. boterkoude 30 gr. sjalot 2 dl. champagneazij... bekijk recept »
500 gram vastkokende aardappelen 300 gram bospeen 150 gram spinazie 2 lamsfricandeau's a 300 gram ? citroen zout peper 70 gram koude boter of margarine 3/4 dl halfdroge witte wijn ? eetlepel vloeibare honing ? pot vleesfond (380 ml) ? zakje verse ker... bekijk recept »
1 kg. ongepelde garnalenboteruistuk winterwortelselderijstengel1 eetlepel tomatenpuree300 gr. risottorijstscheutje citroensap1 eetlepel gehakte peterselie of kervel. Fruit uitsnippers en wortel zacht, voeg de selderij toe en fruit opnieuw 2 minuten. ... bekijk recept »
150 g Passendaler-kaas (stukje) ? 1/2 zakje verse bieslook (a 20 g) ? 1/2 zakje verse kervel (a 15 g) ? 125 g zachte boter of margarine ? 3 eieren (op kamertemperatuur) ? 100 g bloem ? 1 zakje bakpoeder ? 1 bakje hamblokjes (duobakje ca. 250 g... bekijk recept »
150 g Passendaler-kaas (stukje) ? zakje verse bieslook (a 20 g) ? zakje verse kervel (a 15 g) 175 g zachte boter 3 eieren (op kamertemperatuur) 100 g bloem 1 zakje bakpoeder (Dr. Oetker) 1 bakje hamblokjes (duobakje a ca. 250 gAH) 1 ? eetlepel moster... bekijk recept »
200 gr dikke,lange macaroni. 1/2 kg mosselen,kamschelpen,zeeslakkers. 100 gr ricotta. 1 eetlepel parmezaanse kaas. 100 gr spinazie. 1 eetlepel coulis van rode paprikas. 2 eetlepels kruidenolie. 1/2 rode paprika,in julienne gesneden. Peper & zout. VO... bekijk recept »
1 truffel 1 aardappelvastkokende 100 gr. cantharel 1 l. kippenbouillon 8 dl. room 4 el. mosterd Olijfolie 1 klont boterkoude 4 takjes kervelverse Zout Peper De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar pochere... bekijk recept »
150 gr parmaham dun gesneden125 gr asperges (wit of groen02 el olijfolie1 sjalotjegehakt125 gr aboriorijst4 dl kippenbouillonenkele saffraandraadjes0,5 dl creme fraiche1 el citroensap100gr eendenlever2 el oude balsamico azijnkervelpeper en zout Bekle... bekijk recept »
6 gerookte haringfilets, 10 g provencaalse kruiden, 1 dl olijfolie, 50 g fijngehakte sjalot, halve ijsbergsla, halve rode sla, halve lollo rossa, halve lollo verde, 50 g gesnipperde ui, 1 geperst knoflookteentje, 2 grote aardappelen en reepjes, 50 g ... bekijk recept »
500 g geschildeontpitte pompoenin grote stukken gesneden 4 aardappelengeschild en in grote stukken gesneden (naar keuze) 2 el bier melk (naar keuze-zie methode) 4 el olijfolie 2 uienfijngehakt 2 grote teentjes knoflook,geplet 400 g risotte- ri... bekijk recept »