1000 recepten met kervel
1 truffel 1 aardappel - vastkokende 100 g cantharel 1 l kippenbouillon 800 ml room 4 T mosterd 1 klont boter - koude 4 takjes kervel - verse zout peper olijfolie De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar p... bekijk recept »
1 truffel 1 aardappel - vastkokende 100 g cantharel 1 l kippenbouillon 800 ml room 4 T mosterd 1 klont boter - koude 4 takjes kervel - verse zout peper olijfolie De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar p... bekijk recept »
1 truffel 1 aardappel - vastkokende 100 g cantharel 1 l kippenbouillon 800 ml room 4 T mosterd 1 klont boter - koude 4 takjes kervel - verse zout peper olijfolie De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar p... bekijk recept »
1 truffel 1 aardappel - vastkokende 100 g cantharel 1 l kippenbouillon 800 ml room 4 T mosterd 1 klont boter - koude 4 takjes kervel - verse zout peper olijfolie De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar p... bekijk recept »
1 truffel 1 aardappel - vastkokende 100 g cantharel 1 l kippenbouillon 800 ml room 4 T mosterd 1 klont boter - koude 4 takjes kervel - verse zout peper olijfolie De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar p... bekijk recept »
1 truffel 1 aardappel - vastkokende 100 g cantharel 1 l kippenbouillon 800 ml room 4 T mosterd 1 klont boter - koude 4 takjes kervel - verse zout peper olijfolie De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar p... bekijk recept »
1 truffel 1 aardappel - vastkokende 100 g cantharel 1 l kippenbouillon 800 ml room 4 T mosterd 1 klont boter - koude 4 takjes kervel - verse zout peper olijfolie De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar p... bekijk recept »
Voor 4 personen: een van het heupbeen ontdane reebout margarine droge rode wijn ui laurierblad tijm 60 gr margarine 50 gr meel champignons sjalotjes tomatenpuree peterselie kervel dragonLardeer de van het heupbeen ontdane reebout met reepjes spek en ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 12 kwarteleitjes 300 gr gerookte zalmfilet 1 bekertje creme fraiche zout (versgemalen) peper 2 eetlepels rode wijnazijn 4 theelepels Dijonmosterd 2 eetlepels gembersiroop 8 eetlepels olijfolie 2 dl zonnebloemolie 100 g Chi... bekijk recept »
3 stevige uien, 40 gram boter, 150 gram ham, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels bloem, 4 deciliter (kippe)bouillon, 2 deciliter bier, 4 eetlepels geraspte (jong)belegen kaas, 2 eetlepels mosterd, 1 eierdooier, 3 eetlepels melk, zout, peper, peterselie, ... bekijk recept »