Recepten met kervel

1000 recepten met kervel

Kervel

Kervel Kervel heeft een frisse smaak, die een combinatie is van peterselie en anijs.

Mosterdsoep Met Cantharellen En Truffel

1 truffel 1 aardappel - vastkokende 100 g cantharel 1 l kippenbouillon 800 ml room 4 T mosterd 1 klont boter - koude 4 takjes kervel - verse zout peper olijfolie De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar p... bekijk recept »

Mosterdsoep Met Cantharellen En Truffel

1 truffel 1 aardappel - vastkokende 100 g cantharel 1 l kippenbouillon 800 ml room 4 T mosterd 1 klont boter - koude 4 takjes kervel - verse zout peper olijfolie De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar p... bekijk recept »

Mosterdsoep Met Cantharellen En Truffel

1 truffel 1 aardappel - vastkokende 100 g cantharel 1 l kippenbouillon 800 ml room 4 T mosterd 1 klont boter - koude 4 takjes kervel - verse zout peper olijfolie De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar p... bekijk recept »

Mosterdsoep Met Cantharellen En Truffel

1 truffel 1 aardappel - vastkokende 100 g cantharel 1 l kippenbouillon 800 ml room 4 T mosterd 1 klont boter - koude 4 takjes kervel - verse zout peper olijfolie De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar p... bekijk recept »

Mosterdsoep Met Cantharellen En Truffel

1 truffel 1 aardappel - vastkokende 100 g cantharel 1 l kippenbouillon 800 ml room 4 T mosterd 1 klont boter - koude 4 takjes kervel - verse zout peper olijfolie De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar p... bekijk recept »

Mosterdsoep Met Cantharellen En Truffel

1 truffel 1 aardappel - vastkokende 100 g cantharel 1 l kippenbouillon 800 ml room 4 T mosterd 1 klont boter - koude 4 takjes kervel - verse zout peper olijfolie De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar p... bekijk recept »

Mosterdsoep Met Cantharellen En Truffel

1 truffel 1 aardappel - vastkokende 100 g cantharel 1 l kippenbouillon 800 ml room 4 T mosterd 1 klont boter - koude 4 takjes kervel - verse zout peper olijfolie De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar p... bekijk recept »

Jagersreebout

Voor 4 personen: een van het heupbeen ontdane reebout margarine droge rode wijn ui laurierblad tijm 60 gr margarine 50 gr meel champignons sjalotjes tomatenpuree peterselie kervel dragonLardeer de van het heupbeen ontdane reebout met reepjes spek en ... bekijk recept »

Paassalade met een nestje van gefrituurde mihoen e

Voor 4 personen: 12 kwarteleitjes 300 gr gerookte zalmfilet 1 bekertje creme fraiche zout (versgemalen) peper 2 eetlepels rode wijnazijn 4 theelepels Dijonmosterd 2 eetlepels gembersiroop 8 eetlepels olijfolie 2 dl zonnebloemolie 100 g Chi... bekijk recept »

Uiensoep met bier

3 stevige uien, 40 gram boter, 150 gram ham, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels bloem, 4 deciliter (kippe)bouillon, 2 deciliter bier, 4 eetlepels geraspte (jong)belegen kaas, 2 eetlepels mosterd, 1 eierdooier, 3 eetlepels melk, zout, peper, peterselie, ... bekijk recept »

Pagina 61 van 100