1000 recepten met kervel
3 dl Porto saus 4 sneetjes spek 2 eetlepels Solo Vloeibaar Solo Frituurvet vloeibaar 300 g spinazie met room 2 prei 600 g varkenshaasje 300 g aardappelen kervel 1. Kruid de medaillons met peper en zout en kleur in Solo. 2. Was de prei en snij ... bekijk recept »
Lamscarrés: 2 lamscarrés (van elk 6 koteletten) 100 g Solo 2 takjes gehakte kervel 4 eetlepels gehakte platte peterselie 1 takje gehakte dragon kruim van 1 sneetje wit brood (of paneermeel) Saus: 20 cl rode wijn 250 ml kalfsfond Gratin: 0.5 lig... bekijk recept »
4 rumsteaks peper van de molen zeezout klontje boter 2 el arachideolie 1 dl witte wijnazijn 1 dl dragonazijn 2 el fijngesnipperde sjalot 10 g fijngesnipperde dragonsteeltjes 1 afgestreken kl grofgemalen peper 1 mespunt zout 3 eierdooiers 250 g bo... bekijk recept »
600 gr kalfsstoofvlees 7,5 dl runderbouillon 1 flesje witbier (Limburgse of Brugse witte, Hoegaarden...) 1 grote ui 3 teentjes knoflook 1 tomaat 100 gr Parijse champignons 1/2 bloemkool 1 kruidentuiltje 2 el gehakte kervel 500 gr krielaardappe... bekijk recept »
0.5 l slagroom 5 blaadjes gelatine 400 g gekookte ham 2.25 dl Knorr Bouillon Keteltje Kip 1 bosje kervel 20 ongevulde soesjes (zelfgemaakt* of kant-en-klaar gekocht) *Zelf soesjes maken: 1 dl melk mespunt zout 50 g Solo Margarine 100 g bloem... bekijk recept »
100 g Solo suiker 2 sjalotten 1 dl witte vermouth (Noilly Prat) 0.5 dl light room 300 g zalmfilet 1 venkel 2 tomaten 1 roze pompelmoes 2 dl visfumet 6 takjes kervel verse tijm Bertolli extra vergine1. Ontdooi de zalm en snij in twee gelijke s... bekijk recept »
Provençaalse kruiden Solo 20 g suiker 1 eetlepel tomatenpuree 1 kg zeewolffilet 2 sjalotjes rode wijnazijn 1 blaadje laurier 1 kg tomaten Bertolli extra vergine tijm peper en zout 4 stronken witloof 1 citroen 1 eierdooier 20 g kervel cayen... bekijk recept »
1 mooie tarbot grof zout 6 eieren dragon, peterselie, kervel 250 g boter witte wijn azijn1. strooi de helft van het grof zout in een ovenschotel (ongeveer 1,5 cm dik)2. besprenkel met wat water. leg de vis in zijn vel (maar de uitgewanden eruit geh... bekijk recept »
150 g polenta 1 l kippenbouillon peper zout 5 el parmezaan 150 g boter 4 tongen zeste en sap van 2 citroenen olijfolie 3 el kappertjes 3 el verse kervel blaadjes van 1 stronk bleekselder 1. Kook de kippenbouillon op hoog vuur. Roer er zodra het... bekijk recept »
100 g gerookte paling 1 komkommer 1 dl mayonaise 1 kl mierikswortel 10 g mihoen boter 200 g room 35% opgeklopt 5 g agaragar (alternatief voor gelatine) peper en zout 1 dl gevogeltebouillon 2 sneetjes pompernikkel (donker roggebrood) rode bietscheuten... bekijk recept »