1000 recepten met kervel
8 bokkingfilets 200 gram gare aardappels 4 eetlepels olie 2 eetlepels azijn sjalotjes kervel venkel dragon. Snijd de bokkingfilets in plakjes en de aardappels in schijven. Schikbeide om en om op schaal. Meng de olie met de azijn en besprenkel ... bekijk recept »
4 tilapiafilets zonder vel (? 140g per stuk) 250g gekonfijte eendenbout in fijne blokjes versneden 100g San Daniele ham 2 el bloem 4 sprieten citroengras 1 kalfspoot 2 uien 2 wortelen 2 preien tijm laurier zout zwarte peper 1kg garnaalko... bekijk recept »
240 gr. tonijnfilet verse kruiden : kervelbieslookkorianderbasilicumdragon Soja Vinaigrette 1 deel kikoman (soort sojasaus) 2 delen druivenpit-olie 1 deel aceto balsamico 1 theelepel suiker peper en zout Smeer een bord in met de soja vinaigrette. Leg... bekijk recept »
Kleine fijngesnipperde ui 1 kl mosterd 2 el citroensap (of azijn) 3 el olie 2 el water peper (en zout) Bereidingswijze Meng juist voor het opdienen de ingredienten ondereen en klop de saus dik gedurende minstens 2 min. Serveertips Variatie: met Prove... bekijk recept »
4 oesters (middelmaat) 1/2 dl room 1 eierdooier peper enkele kervelplukjes Open de oesters en vang het sap op. Pocheer hierin heel even de oesters,haal ze uit het vocht en laat ze uitlekken.Zeef het pocheervocht door een fijne zeef en laat het met de... bekijk recept »
400 gram zalmfilet 2 eetlepels basilicumolie (zelf te maken door 1 theelepel groene pesto te mengen met 2 eetlepels olijfolie) vers gemalen peper. grof gemalen zeezout. VOOR DE KRUIDENSALADE. 75 gram gemengde jonge bladsla of veldsla. enkele blaadjes... bekijk recept »
Kikkerbillenvisfumetwitte wijnkoksroompezogroene kruiden: peterseliekerveldragon en bieslook. Helft wijn met visfumet inkoken, room erbij, op smaak brengen in bakje, andere helft van wijn en visfumet als pocheervocht in pocheren gedurende vier minute... bekijk recept »
400 gram bakbacon 8 courgettes 1 ui 4 grote tomaten peterselie dragon bieslook kervel zout en peper De courgettes in de lengterichting een kapje eraf snijden en ze met een koffielepeltje uithalen. De vulling op smaak brengen met zout en peper en de c... bekijk recept »
4 a 150 gram haasbiefstukjes (tournedos) 4 eetlepels olie 6 eetlepels cognac sap van 1/2 citroen versgemalen zwarte peper mespuntje geraspte mierikswortel 1 teentje knoflook 1 kleine ui sterkers 1 theelepel fijngehakte kervel 1 mespunt gedr... bekijk recept »
1 eetlepel gehakte dragon1/2 eetlepel gehakte peterselie1 eetlepel gehakte kervel1 eetlepel tomatenpuree. Bereidingswijze Zelfde werkwijze als bearneiasesaus. Voeg de tomatenpuree samen met de kruiden toe. Serveertips Wordt opgediend bij gebraden of ... bekijk recept »