1000 recepten met kervel
1/8 liter karnemelk 2 theel gehakte kruiden (bv. .) 1 suiker De kruiden (bijv. bieslook, peterselie, dille, kervel, dragon, tuinkers, komkommerkruidenzaad) door de karnemelk roeren, suiker toevoegen en koel serveren. Tip: mbv een kruidenmolentje kunn... bekijk recept »
1,5 eetl magere yoghurt 2 eetl slasaus peper en zout msp knoflookpoeder 2 eetl peterselie (fijngeknipt) 1. Doe de yoghurt in een kommetje samen met de slasaus, een beetje peper en zout, knoflookpoeder en de fijngeknipte peterselie. 2. Klop even doo... bekijk recept »
1 x no ingredients Gebruik, naast knoflook, bijvoorbeeld basilicum, laurier, kervel, bieslook, dille, vlierbloem, jeneverbes, venkel, lavendel, maggi, marjolein, munt, Oostindische kers, oregano, rozemarijn, salie, kleine pimpernel, selderij, tijm of... bekijk recept »
1,5 dl bulgaarse yoghurt 3 el mayonaise 2 tl mosterd 1 el kappertjes 3 el fijngesneden tuinkruiden (peterselie, kervel, bieslook) 200 gr komkommer, zaadjes verwijderd, in blokjes 75 gr augurk, grofgesneden 2 preien, in dunne ringen Zout Versgemalen p... bekijk recept »
100 gr boter 1 gehakt sjalotje 1/2 tl gehakte bieslook 1/2 tl gehakte dragon 1/2 tl gehakte kervel 1/2 tl geknipte peterselie 1/2 teentje knoflook Citroensap Roer de boter zacht Meng er het sjalotje, de knoflook en de kruiden door Doe er vervolgens ... bekijk recept »
2,5 dl creme fraiche 2 sjalotjes 2 el bieslook 1 el kervel 2 el peterselie 1 tl tijm zout, peper Klop de creme fraiche goed los en voeg de overige ingrediënten toe bekijk recept »
6 eetlepels magere kwark 1/2 gesnipperde ui 1 gesnipperde radijs kervel, bieslook, basilicum zwarte peper Laat de kwark een tijdje uitlekken zodat het minder vochtig is Voeg de ui, radijs, de kruiden en peper naar smaak toe Heerlijk op geroosterd vo... bekijk recept »
3 grote eidooiers 2 eetlepels witte wijn 1 eetlepel dragonazijn Zout Versgemalen peper 120 gr roomboter 5 gr kervelblaadjes 24 mooie dragonblaadjes Klop de eidooiers, 1 1/2 eetlepel water, de wijn en de azijn, zout en peper in een kom schuimig Laat ... bekijk recept »
8 dl wildbouillon 4 eetlepels rode port Zout Versgemalen peper 1 blikje gepelde kastanjes, uitgelekt (inh. 250 gr) 2 eetlepels fijngesneden kervel of peterselie 1 theelepel fijngesneden dragon 1-2 eetlepels fijngesneden bieslook Roer de port door de... bekijk recept »
4 kg Mosselen 3 uien 2 el van volgende kruiden peterselie, bieslook, kervel, waterkers, tuinkers, basilicum en kruizemunt 1 kl paprikapoeder 3 dl room 1 dl sherry Boter Zout Peper Snijd de uien in ringen en fruit ze in boter Leg er de mosselen op en... bekijk recept »