1000 recepten met komijn
225 g witte bonenzelf gekookt of uit blik of pot 4 e olie 2 grote uiengesnipperd 2 teentje knoflookfijn 1/2 t kaneel 1/2 t gemalen komijn zout peper 150 ml bonenvocht of/en water 2 e tomatenpuree 1 e Japanse lichte sojasaus (supermarkt) 2 grote tomat... bekijk recept »
1 el olie 1 grote groene paprika in reepjes van 4 cm 2-3 groene spaanse pepersontdaan van zaadgehakt 2 tomatenonveld en grofgehakt 12 olijven gevuld met pimentgehalveerd 2 el kappertjes kwart tl gemalen komijn zout 450 g rauwegepelde garnalen... bekijk recept »
200 g courgettes 3 kleine tomaten 150 g feta 1 blik exotische bonen in milde paprikasaus (400g) 2 eetlepels fijngehakte koriander 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfoliepeperzout(mespunt gemalen komijn). Voorbereiding Maak de courgettes schoon en ... bekijk recept »
80 gram bloem 60 gram allesbinder 1 theelepel bakpoeder zout 2 theelepels olijfolie 90 gram sesamzaadjes theelepel gemalen komijn 1 bosuitje theelepel geraspte verse gemberwortel 1 eetlepel azijn 1 eetlepel sojasaus 2 eetlepels tomatenketchup 1 theel... bekijk recept »
Voor de soep 25 gram boter stukje verse gember van 1 cmzeer fijngehakt 1/4 theelepel gemalen kurkuma 1/4 theelepel gemalen komijn 1 uigesnipperd 1 preialleen het witin ringetjes 450 gram worteltjesin kleine stukjes gesneden 1/4 theelepel papri... bekijk recept »
Voor de soep: 25 gram boter stukje verse gember van 1 cmzeer fijngehakt 1/4 theelepel gemalen kurkuma 1/4 theelepel gemalen komijn 1 uigesnipperd 1 preialleen het witin ringetjes 450 gram worteltjesin kleine stukjes gesneden 1/4 theelepel pap... bekijk recept »
4 lamsschenkels (200 gram per stuk) 2 uien 4 teentjes knoflook 3 rode pepers Stukje gemberwortel (3 cm) 2 kemirienoten 3 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 2 theelepels gemalen komijn (djinten) 2 theelepels gemalen kurkuma (koenjit) 1/2 theelep... bekijk recept »
? eetlepel kurkema (koenjit) zout 3 eetlepels olijfolie (extra vierge) 4 zalmfilets (a ca. 125 g) 2 rode pepers 1 theelepel cayennepeper ? theelepel gemalen komijn (djinten) 1 theelepel oregano 2 eetlepels gemalen mosterdzaad Voorbereiding In kopje 1... bekijk recept »
500 gr. Wijnbladeren 3 uienheel fijn gesneden 150 gr. Rijst 250 gr. Olie en 1 kop olie 2 eetlepels dille fijngesneden 2 eetlepels peterselie fijngesneden 1/4 eetlepel komijn 1/4 eetlepel kruizemunt 2 citroenen 1 kop water peper en zout Bereidingswij... bekijk recept »
Het is gebaseerd op een mengsel van roggemel en water,beide twee woneren der natuur ..omdat ze samen melkzuurbacterien op bouwen die je nodig hebt om brood te bakken,aangezien dit deeg gluten mist.bovendien beschermen deze bactirien het gebakken broo... bekijk recept »