Recepten met laurierblad

1000 recepten met laurierblad

Laurierblad

Laurierblad Laurierblad heeft een sterk houtachtige, kruidige smaak. Het is een beetje te vergelijken met verse peper, maar dan zonder het pikantje.

Slanke Pichelsteiner

250 g magere runderlapjes250 g magere varkenslappenzoutuienpoeder1/2 l vleesbouillon200 g wortelen200 g koolrabi200 g sperziebonen100 g doperwten100 g bloemkoolroosjesbosje soepgroenten300 g aardappelen1 laurierbladpeterselie Doe de blokjes vlees in ... bekijk recept »

Rundvlees Gestoofd In Bokbier

1 kg. Sukadelappen 2 Eetlepels Olijfolie 4 Eetlepels Balcamico 4 Eetlepels Ketjap Manis 2 Teentjes Knoflook 1 Ui 1 Laurierblad 4 Kruidnagels 1 Eetlepel lepel Sambalbadjak 1 Theelepel Zeezout 1 Flesje Bokbier 1 Eetlepel Maizena. De Olijfolie Verhitten... bekijk recept »

Klassieke Saus - Donkere Basissaus

1,5 kg beenderen (van kalfreelam enz.) 1 ui1 wortel150 gr knolselderij 1 theelepel poedersuiker 1 theelepel tomatenpuree 300 ml rode wijn 2,5 dl kalfsfond (of licht gezouten gevogeltefond) 1 laurierblad 2 ongeschilde teentjes knoflook 1 theelepels pe... bekijk recept »

Pompoensoep II

1 pompoen 1 flinke ui 1 teentje knoflook 1 winterpeen 1 groentebouillonblokje Kerrie Versgemalen peper 1 laurierblad 3 kruidnagels Ketjap Verse peterselie Slagroom Fruit de gesnipperde ui en knoflook en fruit een lepel kerrie en de in stukjes gesned... bekijk recept »

Kruidige hazenrug

1 hazenrug 200 gram vet spek 1 fles rode wijn Tijm Laurierblad Zout Peper 2 uien 2 wortels 100 gram boter Ontdoe de hazenrug van vel en zenen en leg er repen vet spek op Maak een marinade van wijn, tijm, laurierblad, peper, uienringen en gesneden wo... bekijk recept »

Ree Stroganov

750 gram reerugfilet 1 ui 250 gram champignons Laurierblad 2 dl bourgogne 10 gram bloem 20 gram boter Zout Peper Olie 2,5 dl room Kook de gehakte uien, de champignons en het laurierblad in de rode wijn Bind daarna de saus met bloem en boter en zeef ... bekijk recept »

Suddervlees

750 gr runderlappen 35 gr boter Peper Zout 1 uiin ringen 1 tl tijm 1 laurierblad 2 tomaten in stukjes 1/2 groene paprika 1/4 komkommer in plakjes 1 dl witte wijn Verhit de boter en bak het vlees bruin Voeg de ui en de tomaten toe en fruit die 5 minu... bekijk recept »

Suddervlees met stoofpeertjes

750 gr runderlappen 35 gr boter Peper Zout 1 ui in ringen 2 kruidnagels 1 laurierblad 2 sneetjes ontbijtkoek 1/2 stokje kaneel 250 gr kant-en-klare stoofpeer partjes Verhit de boter en bak het vlees bruin Voeg de ui toe en fruit die 5 minuten mee Ne... bekijk recept »

Suddervlees met winterwortel

750 gr runderlappen 35 gr boter Peper Zout 1 ui in ringen 2 kruidnagels 1 laurierblad 6 el zilveruitjes 1 in plakjes gesneden winterwortel Verhit de boter en bak het vlees bruin Voeg de ui en de winterwortel toe en fruit die 5 minuten mee Neem het v... bekijk recept »

Terrine Met Lamsvlees 'marchesi'

De terrine wordt gevuld met lamsvlees dat in geklaarde boter is gaar gemaakt. Tuinkruiden geven er een opvallende smaak aan. Het idee voor het gerecht komt uit de keuken van de beroemde Italiaanse keukenmeester Gualtiero Marchesi die in de jaren &pri... bekijk recept »

Pagina 17 van 100