Recepten met laurierblad

1000 recepten met laurierblad

Laurierblad

Laurierblad Laurierblad heeft een sterk houtachtige, kruidige smaak. Het is een beetje te vergelijken met verse peper, maar dan zonder het pikantje.

Mosselen Op Zijn Provencaals

2 kilo mosselen 1 el olijfolie 400 gr tomaten 1 laurierblad 1 el balsamico-azijn 30 gr provencaalse kruidenmix zwarte peper 1 teentje knoflook 1 ui Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grote pan en bak hierin 1 gesnipperde ui ongeveer 3 minuten... bekijk recept »

Pompoensoep

1,5 kilogram pompoen (rond oranje)350 gr. knolselderij1 grote ui2 eetlepels zonnebloemoliegemberpoeder1,5 laurierblad1 ½ eetlepel kerriepoeder1 appel1 sinasappel1 ½ liter water 3 groenten bouillontablettenzoutpeperpeterselie, zure roomama... bekijk recept »

Groentepot Met Gehaktballetjes

200 gram koolraap 1 kleine winterwortel 1 prei 2 vleestomaten 1 eetlepel olie 1 laurierblad 1 theelepel Provencaalse kruiden 150 gram rundergehakt peperzout 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel ketjap Maak de groente schoon. Snijd de koolraap i... bekijk recept »

Champignonsoep Met Kruidenkaas

1 kleine ui 1 bakje fijne champignons a 250 g 1 eetlepel boter of margarine 1 kruidenbouillontablet 1 laurierblad 1 pakje roomkaas met fijne kruiden (? 150 g) zoutpeper Ui pellen en snipperen. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plak... bekijk recept »

Champignonsoep Met Kruidenkaas

1 kleine ui 1 bakje fijne champignons a 250 gram 1 eetlepel boter of margarine 1 kruidenbouillontablet 1 laurierblad 1 pakje roomkaas met fijne kruiden 150 gram zout peper. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in... bekijk recept »

Provencaalse Tomaten-Tonijnschotel

4 grote vleestomaten 4 moten verse tonijn peper en zout 2 uien 6 el olijfolie 2 cl.cognac 1/4l.witte wijn 4 takjes verse tijm 1 laurierblaadje 1/2 bosje peterselie 2 teentjes knoflook De olie verhitten in een grote pan en de uien glazig laten worden... bekijk recept »

Champignonsoep

? 250 gr. champignons1 ui1 bakje roomkaas met kruiden (? 150 gr.)? 0,6 l. water1 bouillontablet1 laurierblaadjezoutpeper Wat olie of boter verhitten in de pan, de ui zachtjes fruiten (? 1 minuut) dan de champignons erbij en nog ? 3 minuten bakken. Vo... bekijk recept »

Champignonsoep Met Kruidenkaas

1 kleine ui 1 bakje fijne champignons a 250 gr 1 eetlepel boter of margarine 1 kruidenbouillontablet 1 laurierblad 1 pakje roomkaas met fijne kruiden 150 gr zoutpeper keukenpapier Ui pellen en snipperen. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in... bekijk recept »

Franse Uiensoep

4 uien30 gram laurierpuntje suiker1 laurierblad,2 kruidnagelsrozemarijnzout en peperbouillonblokjeswijnazijndroge witte wijngeraspte kaas. Snij 4 grote uien in schijven en fruit deze in een grote pan op een matig vuur in wat boter. Voeg hier een mesp... bekijk recept »

Risotto Milanese

- 2 kopjes Italiaanse rijst (of ronde dessert rijst)- olijfolie- 1 ui1 teentje lookeen bakje gerookt spekbakje champignonseen mespuntje tijmlaurierblad4 EL roomgeraspte kaas0,5 l kippenbouillonpeper en zout Fruit in een hapjespan de gesnipperde ui in... bekijk recept »

Pagina 26 van 100