Recepten met laurierblad

1000 recepten met laurierblad

Laurierblad

Laurierblad Laurierblad heeft een sterk houtachtige, kruidige smaak. Het is een beetje te vergelijken met verse peper, maar dan zonder het pikantje.

Inktvis met tuinbonen

50 g Solo 1 dl witte wijn 1 laurierblad 1 blik groene bonen zout 600 g inktvis 3 teentjes look 1 ui 1 tomaat 1 rode paprika peper 1. Snipper de look en de ui en stoof ze in de Solo aan. 2. Voeg er de wijn, het laurierblad en de gespoelde bonen... bekijk recept »

Gestoofde tonijnmoten

500 g verse tonijnmoten 100 g gerookte spek 50 g Solo 2.5 dl witte wijn 1 laurierblad 3 teentjes look peper 1 ui 1. Pel en snipper de ui en de look. 2. Smelt de Solo in een ruime pan en stoof er de ui en de look in aan. 3. Voeg het in reepjes ge... bekijk recept »

Ragout van zalm en asperges

4 eetlepels Solo Vloeibaar 250 ml witte wijn 1 flesje light room 4 sjalotten 5 g Maïzena zout suiker 1 laurierblad 2 eetlepels citroensap 750 g asperges 400 g zalmfilet peper 1 bosje dille 1. Schil de asperges en snij ze in lange stukken. 2. Ve... bekijk recept »

Kip in rode wijnsaus

4 kipfilets 2 teentjes knoflook 1 ui 1 bakje verse champignons 2 bakjes gerookte spekblokjes 1 kippenbouillonblokje 1 laurierblad 4 el solo bakken en braden 1 el balsamico 3 glazen rode wijn 1 glas water room peper&zout (pezo)1. Kip kruiden me... bekijk recept »

Oranje paprikaatjes gezond gevuld

6 oranje snoep paprikaatjes1 5 extra 1 kl;eine witte ui gesnipperd 1 bakje ricotta 1/2 tl 4 seizoenen peperkorrels gekneusd 1 dessert lepel tomatenpurre 1/2 tl rode paprika poeder zest van 1/2 sinaasappel 75 ml groentebouillon van blokje 1 lauri... bekijk recept »

Zarzuela

600 gram zeebaars olijfolie1 ui, gesnipperd2 teentjes knoflook, geperst1 rode paprika, in reepjes500 gram tomaten, in blokjes1 blik tomatenpuree1 pepertje, zonder zaadjes en fijn gesnipperd1 laurierblad1 El paprikapoeder200 milliliter droge witte wij... bekijk recept »

Champignon-biersoep

150 gram champignons 4 el olijfolie 1 ui 1 el bloem 1 el tomatenpuree 5 dl water of groentebouillon 2? dl bier (pils) 1 laurierblad zout peper 2 el fijngehakte peterselie- Maak de champignons schoon en snij ze in dunne plakjes. Verhit de olie en fru... bekijk recept »

Haantje op jagerswijze

Voor 4 personen: 1 haantje 250 gram champignons 4 eetlepels reuzel 1 grote ui 20 cl witte wijn 1 eetlepel bloem 1 laurierblad snufje tijm, zoutZout het haantje, strooi er bloem over en bak het in de reuzel. Bak de fijngesneden ui glazig en de in plak... bekijk recept »

Nantuasaus

Lekker bij vis Nodig voor 3 deciliter: 6 rivierkreeftjes uit de diepvries 80 gram roomboter 1 1/2 deciliter witte wijn 1 grote gepelde en ontpitte tomaat 3 eetlepels geraspte wortel 1 kleine fijngesnipperde ui 1/4 laurierblad 3 geplette peperkorrels ... bekijk recept »

fricandon met koude gestoofde kriekjes

3/4 kg gehakt (gemengd) 3 grote sneden oud witbrood zonder korst fijngemalen( of 5 beschuiten als alternatief ) 3 eierdooiers 1 sjalotje gesnipperd 1 geutje room of melk peper en nootuskaat snuifje tijm 1 laurierblad 1 gekneusd teentje look 1... bekijk recept »

Pagina 29 van 100