1000 recepten met laurierblad
- 2 teentjes knoflookgesnipperd - 1 rode ui - 1 laurierblad - 3 takjes peterselie - olijfolie - 9 dl kruidenbouillon - 2 tl korianderzaadjes - 1 el limoenrasp Snipper de ui en de knoflook. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en de knoflook even... bekijk recept »
2 mooie stukken zalmfilet versgemalen peper en gemalen zeezout 2 el olijfolie 2 el boter 1 ei 4 el bloem 4 ons wijnzuurkooluit elkaar geplukt 1 appel 1 bekertje zure room een paar jeneverbessengeplet 1 laurierblad citroensap 4 schijfjes citroen een h... bekijk recept »
300 g gedroogde linzen100 g rookspek1 ui1 bosje soepgroenten1 tl margarine1/2 l runderbouillon1 laurierblad2 kruidnagels1 snufje gedroogde tijmzoutpeper1 snufje suiker2-3 el rode wijnazijn8 worstjesbv Frankfurter worstjes Verhit de margarine in een p... bekijk recept »
500 gram gepelde garnalen3 tomaten1 knoflookteentje1 kleine ui1 laurierblad100 feta in hele kleine stukjeszout en peper1/8 liter witte wijn1 eetlepel boter. Smoor de garnalen samen met het uitgeperste teentje knoflook en de gesnipperde ui ongeveer 1 ... bekijk recept »
250 g groene paprika'sschoongemaakt en in ringen gesneden. 125 g groene tomatenin plakjes gesneden 250 g tomatenontveld en in plakjes gesneden 1 kleine komkommerin plakjes gesneden 2 uienschoongemaakt en in ringen gesneden 250 g savooie koolin s... bekijk recept »
- 500 gram hacheevlees in blokjes gesneden - 500 gram uigrof gesneden - Bouillon - 1 laurierblad - 2 kruidnageltjes - Peperkorrels - 1 eetlepel appelstroop - 40 gram bloem - 2 eierdopjes azijn - 150 gram boter - Zout en peper - Eventueel ma?zena om t... bekijk recept »
vloeibare margarine 1 grote uigesnipperd 2 teentjes knoflookuit de pers 1 chorizoworstin zeer dunne plakjes 400 gram jasmijnrijst (langkorrel) 1 laurierblad 1 liter kippenbouillon 2 ons tuinerwtjes uit diepvriesontdooid 1 rode paprikain reepjes 1 kop... bekijk recept »
5 el blanke rozijnen 500 gr sjalotjes 50 gr boter 1 el suiker 1,5 dl kippenbouillon 1 laurierblad 250 gr witlof 1 el frambozenazijn 2 el olijfolie versgemalen peper 6 plakjes (a 75 gram per stuk) notenpate Versieren: noten sterfruit Wel de rozijnen i... bekijk recept »
1 kg fricadeau zout peper 3 lepels olijfolie of zonnebloemolie 1 kleingesneden ui 1 teentje knoflook 1 worteltje in plakjes 1 stengel bleekselderij in stukjes 1 takje peterselie 1 laurierblad 1 theelepel oregano tijm djinten 4 dl water 2 lepels azijn... bekijk recept »
-30 g boter -1 groene paprika (klein gesneden) -1 ui (fijn gesneden) -2 stengels bleekselderij (fijn gesneden) -15 g bloem -1 laurierblad -400 g gepelde en kleingesneden tomaten (doos) -1 th lepel worcestersaus -1/2 th lepel gedroogde tijm -1/2 th le... bekijk recept »