1000 recepten met laurierblad
2 el olie 250 g uien (in ringen) 500 g paprika (groen en geel, in repen) 2 el crema van zongedroogde tomaten (potje, 180 g) 1 laurierblad (in stukjes gescheurd) 1 el verse tijmblaadjes 1 tl paprikapoeder (pikant) ... bekijk recept »
300 g victoriabaarsfilet 2 el bloem 3 el olie 1 ui (in dunne ringen) 2 teentjes knoflook (in dunne plakken) ½ winterpeen (in dunne plakken) ½ zakje verse peterselie ((a 30 g), fijngeknipt) 1 ansjovisfilet u... bekijk recept »
1 scheutje citroensap 200 g droge, witte bonen 1 laurierblad 2 teentjes look 1 bussel witte asperges 1 sjalot 10 cl water 1 scheutje olijfolie 80 g gerookte hoeveham 2 eetlepels koolzaadolie 0,5 bosje peterselie1. Laat van de dag tevoren de droge wi... bekijk recept »
0,5 knolselderij 2 el olijfolie 1 ui 1 teen knoflook 1 laurierblad 2 vlees- of groentebouillontabletten 1 l water 200 ml kookroom 40 g smaakboter truffel 1 snufje zout 1 snufje peper 8 champignons 1 el platte peterselie 1 staafmixer1. Ma... bekijk recept »
500 g lamsbout zonder been 1 ui 1 citroen 50 g boter 1 vleesbouillontablet 400 ml kraanwater 1 laurierblaadje 2 takjes tijm 250 g gewelde pruimen zonder pit 1 el aardappelzetmeel1. Snijd de lamsbout in blokjes. Snipper de ui. Boen d... bekijk recept »
25 g roomboter 1 ui 2 tenen knoflook 525 g sucadelappen 2 paprika's 70 g tomatenpuree (blik) 2 tl paprikapoeder mild 25 g bloem 400 g gepelde tomaten (blik) 500 ml vleesbouillon (van tablet) 1 laurierblad 500 g gebroken sperziebonen ... bekijk recept »
3 teentjes knoflook 1 kleine ui 1 rode peper 3 vleestomaten 1 sneetje witbrood 3 takjes peterselie 1 dl olijfolie 75 g blanke amandelen 1 laurierblad 1 eetlepel sherry 1 eetlepel azijn zout en peper 4 tonijnsteaks1. Knoflook p... bekijk recept »
1 kg lamslappen met been 1 snufje zout 1 snufje peper 50 ml olijfolie 300 g uien 150 g bospeen 150 g bleekselderij 1 laurierblad 2 takjes tijm 2 takjes rozemarijn 100 g tomatenpuree 100 ml droge witte wijn 4 tenen knoflook 500 ml kippenb... bekijk recept »
4 eetlepels olijfolie 300 g panklare spinazie 1 sjalot (fijngesneden) 1 wortel (fijngesneden) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 1 zakje verse peterselie ((30 g), grofgehakt) 1 theelepel paprikapoeder 800 ml vleesbou... bekijk recept »
1 fles biotomatensoep 16 dikke gepelde scampi’s (versafdeling) 1 laurierblad 1 teentje look 1 eetlepel olijfolie peper 2 takjes platte peterselie 400 g rauwe visfilets naar keuze, zonder vel 1 potje rouille 1 rustiek stokbrood 1 mespunt saffraanpoede... bekijk recept »