1000 recepten met laurierblad
3 uien. 2oo gram worteltjes. 1 prei. 2 uitgeperste teentjes knoflook. 2 eetlepels olijfolie. 1 laurierblad. 1 eetlepel tomatenpuree. 3 eetlepels gesnipperde selderij. 500 gram gekookte mosselen. zout en peper. 1/8 liter slagroom. 1 1/2 dl visbouillon... bekijk recept »
50 gr. boter1 varkensrollade1 gesnipperde ui1 preitje in ringen1 el peterselie1 laurierblad2 kruidnagels1,5 dl bouillon1,5 dl bierallesbinder1 dl room Verhit de boter en bak de rollade rondom bruin. Leg ui, prei, peterselie, laurierblad en kruidnagel... bekijk recept »
500 gram lamsvleesin blokjespeperzout2 worteltjes2 sjalotjes1-2 stengel bleekselderijnaar smaak1 teentje knoflook2 eetlepels olieca. 2 dl rode wijn!/2 dl kokens water1 laurierblaadjesmespunt rosemarijn Voorbereiding Maak de groenten schoon.Snijd de w... bekijk recept »
750 ml. water 2 stuks groentebouillontabletten 2 blikken bruine bonenongesuikerde 1 blik tomaatgepelde 2 stuks uien 2 teentjes knoflook 1 el. basilicumversefijngehakte 1 blaadje laurier 1 tl. paprikapoeder In plaats van 1 eetlepel verse basil... bekijk recept »
750 gram rundergehakt500 gram bruine bonen (pot)225 gram tomaten (blik uitgelekt)2 el olie2 uien2 tenen knoflook4 el tomatenpuree1 laurierblad1 tl oregano1 tl komijn5 tl chilipoeder1 mp cayennepeper. 2,5 dl runderbouillon en een mespunt zout. Verhit ... bekijk recept »
500 gr. rund of varkenvlees, 1 grote ui, 1 laurierblad, 1 kruidnagel, 1 rode paprika, 1 blik ontvelde tomaten, 1/2 liter perziken (uigelekt), 1 flesje bruin bier, 100 gram boter of margarine en peper en zout. Het vlees in de boter of margarine aanbak... bekijk recept »
4 kopjes water 1 wortelgeschrapt en in grove stukken gesneden 1 laurierblad 1 preischoongemaakt en in de lengte gehalveerd 1 kg kleine spareribs Voor de marinade: 1 eetlepel honing 1 eetlepel witte wijnazijn 1 knoflookteen uit de knijper 2 eetlepels... bekijk recept »
2 EL OLIE 2 UIEN 2 TENEN KNOFLOOK 750 GRAM RUNDERGEHAKT 225 GRAM TOMATEN (BLIK) 4 EL TOMATENPUREE 1 LAURIERBLAD 1 TL OREGANO 1 TL KOMIJN 5 TL CHILIPOEDER 1 MP CAYENNEPEPER 2,5 DL RUNDERBOUILLON 1 MP ZOUT 500 GRAM BRUINE BONEN (POT) Verhit de olie in ... bekijk recept »
20 diepvriesgamba's1 Spaanse peper6 knoflookteentjes1 lauerierblad0.75 dl olijfoliezoutall-i-olli Bereidingswijze Snijd de Spaanse peper in stukjes en leg die met de gperste knoflookteentjes en het laurierblad in de vooraf verhitte olie.Fruit het op ... bekijk recept »
Olijfolie1 kilo stoofvlees in blokjes van 3x3 cm.2 el tomatenpuree1/4 fles rode wijn1/2 blikje bierzoutpeperlaurierbladcayennepeper200 gr.spekreepjeswinterwortel1 grof gesneden uipeterselie Smoor het vlees in de olijfolie.Voeg toe: 2 eetlepels tomate... bekijk recept »