1000 recepten met laurierblad
6oo gr. Kalfsvlees 1 ui 1 teentje knoflook 250 gr. champignons 3el olie 1 1/2 dl witte wijn 1tl tijm 1 laurierblad 1 boulliontablet 1 bekertje creme fraiche (125ml) 1el grog gehakte bladselderij 1el kappertjes 1el maizena peper en zout Ka... bekijk recept »
Ossen vleesch Marinade boter bloem kruiden Bereidingswijze Marineer een stuk gedurende 24 uren in eene marinade bestaande uit gewonen azijn,een weinig tijm,een half laurierblad,2 kruidnagels,grove poedersuiker en peper. Rol het vleesch in de bloem,do... bekijk recept »
4 kopjes water1 wortel,geschraapt en in grove stukken gesneden1 laurierblad1 prei schoongemaakt en in de lengte gehalveerd1 kg kleine spare-ribsVOOR DE MARINADE1 eetl honing1 eetl wiite wijnazijn1 knoflookteen uit de knijper2 eetl.zoete ketjapruim 1/... bekijk recept »
700 gr. (sudder)rundvlees1 winterwortel,2 uien,200 gr. champignons,100 gr spek of baconboterolijfolie1 eetl. bloem1 laurierblad1 kruidnagel,3 jeneverbessen1 thl thijm300 ml rode wijn150 ml fond of bouillon100 gr. creme fraichebeetje cayennepeper Bote... bekijk recept »
-circa 1 kg voorn -sap 1 citroen DE MARINADE: -1 ui (heel fijn gehakt) -geraspte schil 1 citroen -peterselie -1/4 l wijnazijn -bloem -50 g olijfolie om te braden DE SAUS: -3 uien (in ringen) -6 tomaten (ontvellen en in stukjes) -2 eetlepels witte dro... bekijk recept »
1 ui 30 gr bloem 1/2 dl water 1 liter tomatensap 1 vleesbouillontablet 1 theelepel suiker 1 laurierblad 1 takje peterselie 1 takje selderij pepr 1/2 theelepel zout 25 gr magarine 2 sneetjes witbrood 20 gr margari 4 eetlepel slagroom 2 takjes petersel... bekijk recept »
750 gram gezouten varkensoren 750 ml. water ?125 ml. natuur azijn + 3 eetlepels 2 uienin ringen gesneden 3 teentjes knoflookfijngesneden 1 Madame Jeanettein ringen gesneden 6 Pimentkorrels 10 hele kruidnagels 1 laurierblad ? theelepel zout 1 eetlepe... bekijk recept »
500 g magere varkenslappen500 g kalfslappen50 ml zonnenbloemolie200 g ui80 g wortelen2 kippenbouillonblokken1/2 el tijm1 tl kummel (karwijzaad)2 chilipepertjes500 g aardappelen 1 laurierblad2 tenen knoflook200 ml tomatenpuree300 g bruine bonen uit po... bekijk recept »
Boter 40 grbloem 3 eetlpaprika groen 1/2champignons 1 ons1 ui middelappel (fris)rozijnen 2 eetlgembersiroop 1 eetlkerriepoeder 1 eetllaurierblad 2kippenbouillon 1/2 literpeper uit de molen,creme fraiche 125 ml. Boter smelten, ui en paprika met het la... bekijk recept »
600 g lamskoteletten 2 citroenen 6 el olijfolie zout peper 30 g boter 1 kg ontvelde tomaten 1 laurierblaadje 3 teentjes knoflook. Hulpmiddelen Geen. Hulpmiddelen - Geen. Voorbereiding De koteletten op een plat bord leggen. Het sap van 1 citroen met ... bekijk recept »