1000 recepten met nootmuskaat
1.5 kg bloemig kokende aardappel100 g rucola150 g zongedroogde tomaten600 g gemengd gehaktpaneermeel1 ei2 takjes basilicum2 uien1 el balsamicoazijn200 ml bruine fondscheutje melkboternootmuskaatpeperzout1. Giet de aardappelen af en laat ze uitdampen.... bekijk recept »
500 g fettucine4 handvol jonge spinazie300 g ricotta4 el pijnboompitten2 el olijfolienootmuskaatpeper1. Kook de fettuccine beetgaar. Giet af, maar bewaar 4 el van het kookvocht. 2. Meng de pasta met de olijfolie, ricotta en het kookvocht. Schep er de... bekijk recept »
1 kilo asperges 4 eieren 4 soeplepels gehakte peterselie 1 koffielepel nootmuskaat 6 soeplepels water 150 g boter een scheutje citroensap peper en zout Bereidingswijze Kook de eieren gedurende 10 a 12 minzodat ze hard gekookt zijn en laat ze zeke... bekijk recept »
1 kg.vastkokende aardappelen. 2 uien,gepeld en gesnipperd. 2 eieren. Zout. Nootmuskaat. Evt.wat bloem. (Zonnebloem)olie om in te bakken. Hulpmiddelen Koekenpan met dikke bodem. Hulpmiddelen - Koekenpan met dikke bodem. Voorbereiding Schil de aardapp... bekijk recept »
1 pakje diepvries filodeeg (225 g) 25 g peterselie 15 g munt 300 g feta peper nootmuskaat 100 g olijfolie of gesmolten boter Bereidingswijze Laat het filodeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 C. Hak alle kruiden fijn. Prak de feta fijn in ... bekijk recept »
ca800 gram sperziebonen VOOR DE SAUS 40 gram boter 40 gram bloem ? liter runderbouillon van 1 tablet zout nootmuskaat 3 hardgekookte eieren bosje bieslook eventueel een beetje appelsap. Bereidingswijze Kook de eieren in ca. 8 minuten hard. Maak de bo... bekijk recept »
240 gr uienmetworst 600 gr vastkokende aardappels 200 gr rode uien 1 ½ el peterselie 2 el bieslook 3 eigeel 200 ml rode wijn 150 ml bruine kalfsfond 1 ½ el aardappelmeel 2 el tijm 1 el olijfolie nootmuskaat zout en peper Voorbereiding Bie... bekijk recept »
1 kilo aardappels boter bouillon peper zout nootmuskaat tomatenpuree. Bereidingswijze Boen de aardappels schoon en kook ze in de schil gaar. Pel ze met behulp van een vork en een mesje en snijd ze in plakjes. Beboter een ovenschaalleg de aardap... bekijk recept »
1 pak VisCuisine Italiano1 mozzarellakaasje250 gram pastabijv. penne1,5 dl slagroompeper en zoutnootmuskaat Voorbereiding Verwarm de over voor tot 225 graden. Laat de mozzarella uitlekken en snijd het kaasje in blokjes. Bereid de VisCuisine volgens d... bekijk recept »
25 gram Porcinogedroogdongeweekt 4 eetlepels Olijfolie 6 grote Kastanjechampignons 1 Ui 3 tenen Knoflookgeperste 1 bosje Peterselie 1.2 liter Kippenbouillon 4 eetlepels Boter 4 eetlepels Bloem 5 eetlepels Peterselieversegrofgehakte 5 eetlep... bekijk recept »