1000 recepten met peterselie
400 g koolvisfilets (diepvries) 350 g aardappelen 2 uien 5 el zonnebloemolie 1 zak soepgroente 1200 ml visbouillon (van tablet) 15 g peterselie (zakje a 30 g)1. Ontdooi de vis volgens de gebruiksaanwijzing in de magnetron. ... bekijk recept »
5 bieslooksprietjes 2 takjes dragon 4 forellen (bio) 4 laurierblaadjes 1 eetlepel lichte sojasaus 7 eetlepels olijfolie 2 onbehandelde citroenen (bio) peper en zout 0,5 bosje platte peterselie 4 zoete aardappelen1. Schil de zoete aardappelen en snijd... bekijk recept »
1 bakje platte peterselie (20 g) 2 eieren 2 tenen knoflook (fijngesneden) 4 ribkarbonades ½ pakje paneermeel (a 150 g) 100 ml zonnebloemolie 8 kleine augurken (zuur (potje 340 g))1. Snijd het blad van de peterseli... bekijk recept »
1 kleine aubergine 1 zak worteltjes (geschrapt, 500 g) 5 teentjes knoflook 2 citroenen 1 zakje verse peterselie (30 g) 10 el olijfolie 2 tl kerriepoeder 1 bakje witte kaasblokjes (200 g) 1 pakje shoarmabroodjes (8 ... bekijk recept »
1 sjalot 3 el wittewijnazijn 250 g witlof 1 venkel 4 el olijfolie extra vierge 3 el peterselie 100 g granaatappelpitten 25 g preischeutjes 1 snufje zout 1 snufje peper1. Meng de sjalot met de wijnazijn en marineer 5 min. Snijd intussen de ha... bekijk recept »
8 kipdrumsticks zout en versgemalen peper 1 ui 4 eetlepels olijfolie 2 dl tomatenblokjes (blik 400 g) 1 dl droge witte wijn ½ kippenbouillontablet 20 g extra pure chocolade 4 takjes peterselie 2 teentjes knoflook 45 g bl... bekijk recept »
2 zoete puntpaprika's 1 ui 1 teen knoflook 4 el olijfolie 2 tomaten 2 tl gedroogde tijm 370 g tonijnmoot in water (blikje à 185 g) 15 g verse peterselie (zakje à 30 g)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de paprika's in ... bekijk recept »
1 pak bladerdeeg (koelvers 230 g) 6 uien 2 eetlepels olijfolie 1 theelepel paprikapoeder 6 eieren 1/2 l gezeefde tomaten 1 zakje verse peterselie (30 g) 2 blikjes sardinefilets (a 120 g)1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Vo... bekijk recept »
1 kilo witte asperges 300 g groene tagliatelle (pasta) 1 schaaltje kipfilet (ca. 400 g) 50 g boter of margarine ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 1 zakje aspergesaus (40 g) 100 ml witte wijn1. In aspergepan of hog... bekijk recept »
zout 1 zak Tortiglioni (pasta 500 g) 50 g boter 2 potten groene asperges ½ zakje verse peterselie (` 30 g) (versgemalen) peper 2 duobakjes ham-kaasblokjes (` 150 g)1. Grote pan met water en zout aan de kook brengen. In... bekijk recept »