1000 recepten met peterselie
1 zak stamppot-aardappels (1 kg) 1 zak gebroken sperziebonen (500 g) 1 citroen 3 rode uien 4 teentjes knoflook 8 eetlepels olijfolie 1 zak zeevruchten (diepvries, 500 g) 1 theelepel paprikapoeder 1 doosje peterselie&nbs... bekijk recept »
250 g farro ½ komkommer 1 venkelknol ½ bosje radijs 20 g platte peterselie 145 g pomodori al forno piccanti 100 g verse basilicumpesto 50 g Parmigiano Reggiano1. Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking in water ... bekijk recept »
400 g farfalle (vlinderpasta) 1 citroen 1 zakje verse peterselie (30 g) 2 rode uien 600 g tomaten 8 eetlepels olijfolie 2 eetlepels balsamicoazijn 3 zakjes tonijnstukjes (in olie (a 85 g))1. Pasta koken volgens gebruiksaa... bekijk recept »
8 eetlepels olijfolie 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1 zakje verse peterselie (30 g) 4 eetlepels bloem 300 g tilapiafilet (vis) 2 zakjes bosuitjes 1 pakje peultjes (diepvries, 450 g) 8 eetlepels tartaresaus ... bekijk recept »
½ zakje verse peterselie (à 30 g) 2 eetlepels kappertjes (potje) 1 citroen 1 rode ui 75 g zwarte olijven zonder pit 2 blikjes sardines in olie (à 120 g) 50 g zachte roomboter zout en versgemalen peper 4 sneden Pain... bekijk recept »
4 gegrilde paprika's 160 g gerookte kipfilet 15 g verse peterselie 8 sneetjes casinobrood 4 el mayonaise1. Snijd de gegrilde paprika's in reepjes en de gerookte kipfilet in schuine plakken. Snijd de peterselie fijn. Besmeer de sneden casinobr... bekijk recept »
0.5 bussel bladpeterselie 100 g walnoten 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie 20 cl lichte verse room peper en zout 1 ui 500 g verse ravioli met ricotta en spinazie geraspte parmesaan1. Vul een grote kookpot met licht gezouten water en breng het ... bekijk recept »
1 rode peper 2 tenen knoflook 1/2 eetlepel rode-wijnazijn zout 1 mespunt gemalen komijn (djinten) 1/2 eetlepel verse peterselie (gehakte) 1 dl olijfolie (Spaans)Peper wassen, doormidden snijden, zaad verwijderen en peper in kleine stukjes snijden. Pe... bekijk recept »
1 middelgrote ui 3 tenen knoflook 15 g verse platte peterselie 2 tl gemalen komijn 2 tl gemalen kurkuma (koenjit) 2 tl gemalen kaneel 2 tl harissa 2 el traditionele olijfolie 300 g rundergehakt 350 g AH Biologisch kikkererwten in po... bekijk recept »
300 g couscous (pak a 400 g, Biologisch) 4 eetlepels olijfolie 3-4 eetlepels balsamicoazijn 1 zak gebroken sperziebonen (500 g) 8 zongedroogde tomaten 1 pakje feta (kaas, 200 g) 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 50 g zwarte olijven zonder pitCousco... bekijk recept »