1000 recepten met peterselie
1 eetl. boter1 ui, gesnipperd400 g bloemkool, verdeeld in kleine roosjes600 ml bouillon, van pot of tablet1 takje tijm1 takje peterselie1 eetl. maïzena200 ml halfvolle melk (Melkan)100 g blue stilton, verbrokkeldversgemalen peper3 eetl. gehakte ... bekijk recept »
320 g couscous (Snelkookcouscous 'Delhaize')1 verse munt ('Delhaize')1 bundel peterselie (verse peterselie 'Delhaize')2 limoenen2 pruimtomatenGriekse yoghurt (natuur 'Delhaize')olijfolie1 teen knoflook4 Kippenlapjes1. Hak de munt en platte peterselie... bekijk recept »
1 bloemkool (in roosjes)4 eieren (hardgekookt)4 plakken gerookte zalm1 bundel peterselie (gehakt)100 g boternootmuskaatpeperzout1. Voorbereiding: Verdeel de bloemkool in roosjes. Blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Kook de eieren 8 minuten. Leg... bekijk recept »
12 kerstomaten1 kl mayonaise1 kl kervel (gehakt)1 kl gehakt peterselie1 kl dragoncitroensappeperzoutpeterselie100 g grijze garnalen1. Ontvel de kerstomaatjes. Snij er het kapje af, lepel ze leeg en laat ze ondersteboven uitlekken op een rooster. 2. M... bekijk recept »
600 g zalmfilet2 sneetjes toastbrood1 onbehandelde citroen1 dl room1 potje yoghurtolijfolie30 g amandelpoeder1 bosje peterselie1 el kappertjespeperzout1. Spoel een onbehandelde citroen, dep goed droog en rasp de schil. Hak een bosje peterselie. ... bekijk recept »
1,25 ltr. Water,3 grote uien en wortel een paar takjes peterselie een mespuntje thijmeen stukje foelie en laurierblad4 peperkorrels een schijfje citroen ,6 magere bouillonblokjes40 gr boter50 gr bloemeen scheutje melk of room of 50 gr geraspte kaas g... bekijk recept »
-1 kg uien -2 eetlepels boter -zout en peper 1 1/2 l vleesbouillon -peterselie en bieslook Voorbereiding -uien schillen en in schijfjes snijden Bereidingswijze -boter smelten en de uien glazig laten worden -zout en peper erbij -vleesbouillon erover ... bekijk recept »
600 g kabeljauwfilet 3 sjalotjes 5 takjes peterselie 3 eetlepels bloem zout en peper 100 g boter 2 eetlepels kappertjesVis in stukken snijden. Sjalotjes pellen en snipperen. Peterselie fijn knippen. In... bekijk recept »
Voor 2 personen: 250gr. runderlappen 1 kg sperziebonen 500 gr. aardappelen 1/2 liter bouillon zout bonenkruid 2 soepbotten peterselie.Römertopf 15 min. in koud water, boontjes afhalen en wassen, aardappelen schillen en in blokjes snijden. Alles behal... bekijk recept »
1,5 l kippebouillon,- 60 gr verse, geraspte parmezaanse kaas,- 3 eieren,- 1/3 kop verse fijngehakte peterselie.eventueel wat citroensapBereidingswijze: breng de kippenbouillon in een pan aan de kook, klop in een schaal de parmezaanse kaas, eieren en... bekijk recept »