1000 recepten met peterselie
Voor 4 personen: 4 rogvleugels van elk 250 gr 1 grote tomaat 750 gr bloemaardappelen 100 gr boter ongeveer 1 dl melk 1 toefje peterselie peper, zout en nootmuskaatWas de rogvleugels zorgvuldig in koud water met wat zout en azijn en dep ze aan beide k... bekijk recept »
Voor 4 personen: 300 gram Runderbiefstuk 1 grote ui 1 rode paprika 3 takjes peterselie 1 teentje knoflook 4 el (olijf)olie 1 snufje zout en peper 1 fles Kerrie Ananas Saus houten satéprikkers of BBQ spiezenSnijd de biefstuk in dobbelstenen. Pel de ui... bekijk recept »
500 g asperges1 theelepel zout20 g boter250 g rundvlees4 tomaten1 uitje1 dl olieboter1 eetlepel mosterd1 citroenazijnwitte peper uit de molen, zout1/2 bosje peterselie3 dl rode wijn3 dl water1 kropje sla- Snij het rundvlees in plakken, wrijf ze in me... bekijk recept »
12 scampi's 2 velletjes bladerdeeg 1 teentje knoflook 1 eetlepels gehakte peterselie 12 schijfjes chorizo 1 eigeel arachide-oliePel de scampi's maar laat het staartje eraan Meng peterselie met gehakte look Kruid ze en dip ze in de peterselie en look... bekijk recept »
Voor 2 personen: - 500 gr rauwe ongepelde scampi - 2 tomaten - 1 ui - peterselie - glas witte wijn (+/-10 cl) - 20 cl room - chilisaus - ketchup - olijfolieUi versnipperen, tomaat ontpitten en in blokjes van +/- 1cm op 1cm snijden, scampi pellen, pet... bekijk recept »
Voor 4 personen: 300 gram zalmfilet 1 eetl. tequila 1 eetl. limoensap 1 eetl. zure room 1 eetl. fijngehakte peterselie 1/2 koffielepel gerapste limoenschil zout en witte peper enkele plakjes citroen, limoen en peterselieLeg de zalm in een glazen scha... bekijk recept »
60 g gerookte zalm 3 eieren peper, zout 20 Pidy - mini-carréés 20 g boter 2 eetlepels room 1 eetlepel gehakte peterselie 40 g zalmeitjes 20 pluksels peterselieSnij de gerookte zalm in zeer kleine stukjes. Klop de eieren los en breng ze op smaak met p... bekijk recept »
200 g plattekaas of yoghurt 2 koffielepels mosterd 1 hardgekookt ei peterseliePlet het hardgekookt ei fijn. Was en snipper de peterselie. Meng de plattekaas of yoghurt met mosterd, ei en peterselie. bekijk recept »
Kroketje van kabeljauwbrandade, gemarineerde rode ui en emulsie van peterselie Voor 4 personen: 200 g kabeljauw 500 g aardappelen 1 ei 2 teentjes knoflook 2 takjes tijm 1 laurierblad 2 dl melk Peper, zout en nootmuskaat 120 g peterselie 1 dl olijfoli... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 varkenspoten in twee gesneden, 4 el broodkruim, 1 el peterselie, 1 gehakt teentje look, 1/2 selder, tijm, laurier, 1 prei, 1 ui, 1 wortel, 2 sjalotten, 2 el gehakte peterselie, 2 el azijn, 2 el mosterd, 2 el water, 12 el olie, pepe... bekijk recept »