1000 recepten met peterselie
4 zalmfilet, elk 150 gr 1/2 citroen (sap) 4 el olijfolie 350 gr courgette 300 gr vleestomaten 1 tl verse tijm 1 teentje knoflook, geperst 1 bosje peterselie peper&zout (pezo)1. De zalmfilets besprenkelen met citroensap en kruiden met pezo.2.... bekijk recept »
4 takjes peterselie 1 teentje knoflook 12 rauwe gepelde grote garnalen 1 eetlepel vloeibare margarine cayennepeper 1 blik Knorr Kreeftensoep 1. Hak de peterselie fijn. Pel en knijp de knoflook fijn. Rijg de garnalen aan 4 grote spiesen. 2. Meng d... bekijk recept »
800 gr kabeljauw 1,5 kg aardappelen 5 rijpe tomaten 2 el tomatenconcentraat 1 ui 3 teentjes knoflook 1/2 bosje peterselie 1 portie saffraan 1,5 dl olijfolie peper en zout 1. schil de aardappelen, spoel ze en verdeel in stukken. Hak de tomaten... bekijk recept »
1 kg mosselen 300 gram venusschelpen 600 gram visfilet (vb; kabeljauw, roodbaars, ...) 200 gram inktvisringen 8 gamba's 2 uien 4 knoflookteentjes 1/2 bosje peterselir 2 rode paprika 1 rood chilipepertje 1 eetl geconcentreerde tomatenpuree... bekijk recept »
Kijk bij de bereidingen1. Allemaal lekker bij de visgourmet, maar ook over gestoofde, gegrilde en gebakken vis. Heerlijk bij kibbeling of een lekkerbekje of bij de gebakken mosselen. Het zijn stuk voor stuk goede smaakmakers. Sommige kun je ook krijg... bekijk recept »
4 eieren mayonaise 1 beetje peper (naar smaak) 1 beetje zout (naar smaak) 1 el fijngehakte verse peterselie 1. Kook de eieren hard in 10 minuten.2. Laat ze volledig koud worden en plet ze.3. Meng met de mayonaise en de fijngehakte peterselie en bre... bekijk recept »
1 kleine bloemkool 4 eetlepels Solo Vloeibaar 300 ml magere melk 1 koffielepel gehakte peterselie tomaten en peterselie voor de presentatie 100 g gehakte champignons 1 eetlepel beschuitkruimels 1 koffielepel(s) graantjesmosterd Amora 225 g brocco... bekijk recept »
20 witte Belgische asperges 1/2 bosje verse peterselie 160 g boter 4 hardgekookte eieren 8 el water peper zout1. snij de harde kant van de asperges af en schil ze - zet een kookpot met gezouten water op een vuur en doe de asperges er in met de za... bekijk recept »
Peterseliekaaskruidenpaprikatomaat en ham. Als je de bodem hebt gemaakt spreid je over de hele pizza de tomatensaus uit. daarop leg je blokjes ham of plakken ham. dan daarover heen kaas, maakt niet uit wat voor kaas en over de kaas spreid je kruiden,... bekijk recept »
- 3-4 tn. knoflook - 1 dl. mayonaise - 1 tl. cajunkruiden - 1 tl. gedroogde peterselie - De kruiden kunt u eventueel vervangen naar uw eigen smaak Hulpmiddelen - Knoflookpers Hulpmiddelen - - Knoflookpers Bereidingswijze 1) Pers de knoflook bij de m... bekijk recept »