1000 recepten met saffraan
8 tomaten 2 sinaasappelschoongeboend 4 potten visfond (a 380 ml) 4 uien 1 hele bol knoflook 4 takjes tijm 2 grote aardappelgeschild 2 envelopjes saffraan 14 eetlepels olijfolie 400 g witte visfiletbijv.kabeljauwin stukken 500 g gemengde zeevruchten 4... bekijk recept »
1 l bouillon 1 ui 500 gram risottorijst 150 gram radicchio 50 gram parmesan 40 gram boter saffraan? evt. 5 blaadjes basilicum Warm de bouillon op en houd deze warm. Hak de ui fijn evenals radicchio. Doe in een braadpan de helft van de boter en fruit ... bekijk recept »
1 tl. gedroogde oregano3 el. olijfolie2 lente-uitjesin stukjes van 5 cm.1 kleine venkelknolin 6 partjes1 kropje roodlofgepeld? courgettein plakjes van ? cm. ? uifijngesneden100 gram risottorijst1 dl. witte wijn1? dl. visbouillon (eventueel van tablet... bekijk recept »
4 tomaten 1 sinaasappelschoongeboend 2 potten visfond (a 380 ml) 2 uien 5 tenen knoflook 2 takjes tijm 1 grote aardappelgeschild 1 envelopje saffraan 7 eetlepels olijfolie 200 g witte visfiletbijv.kabeljauwin stukken 250 g gemengde zeevruchten (zak 5... bekijk recept »
-250 g Roodbaarsfilet -250 g Zeewolffilet -250 g Wijtingfilet -250 g rode Poonfilet -250 g Zeebarbeelfilet -1 Langoest van 500 g (of kreeft) -2 uien -3 tomaten -3 knoflookteentjes -1 venkel -een stukje gedroogde sinaasappelschil -½ bosje peters... bekijk recept »
Flink stuk zalmfilet en heilbotfilet (in blokjes van 2 bij 2 cm). 3 tenen knoflook (gesnipperd). ajuin (gehakt). 3 soeptomaten. 400 ml visfond. 1/2 fles witte wijn. flinke geut pernod. 200 g mosselen (voorgekookt). 200 g gambas (gespoeld en gepeld). ... bekijk recept »
? tarwekorrels Ebly ? enkele sjalotten ? witte wijn ? thijm ? laurier ? gepelde rode peper ? zwarte krenten ? pijnboompitten ? saffraan ? piment ? zout ? olijfolie Bereidingswijze ? Versnij enkele sjalotten grof en stoof ze glazig zonder ze te kleure... bekijk recept »
1 klein ui gesnipperd1 l vleesbouillon of kalfsbouillon50 g boter400 g Italiaanse rondkorrige rijst ( bijv. VialoneArborio)100 ml stevige droge witte wijn1 pakje saffraan50 g versgeraspte Parmezaanse kaaszout en zwarte peper uit de molen. De helft va... bekijk recept »
1 eetlepel olijfolie1 ui gesnipperdpaar draadjes saffraan150 milliliter droge witte wijn2 teentje knoflook gesnipperd1 eetlepel tomatenpuree1 blikje tomatenblokjes100 gram mascarpone16 lasagnevellen200 gram gerookte zalm (Vismarine)400 gram visfilet ... bekijk recept »
250 gr geschaafde amandelen 250 gr suiker 1 el honing 250 gr diepvries frambozen 2 el honing 75 ml rode port 2 perziken 1 sinaasappel 10 draadjes saffraan 4 el honing 8 el griekse yoghurt bakpapier1. ’s Middags voorbereiden:2. Krokante amande... bekijk recept »