1000 recepten met salie
2 courgettes 1 el crème fraîche ½ tl gedroogde salie 2 el olijfolie 2 el pijnboompitten 50 g geraspte oude kaas1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en hol ze uit met een eetlepel. Laat een halv... bekijk recept »
1 el koolzaadolie 6 blaadjes salie 2 eendenborsten (kamertemperatuur) 40 g rucola 2 el truffelmayonaise (koelvers) 50 g groene knoflookolijven1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd blaadjes salie zeer fijn. Meng de salie en kool... bekijk recept »
8 plakken filobladerdeeg (diepvries) 1 pot groene asperges (190 g) 12 plakjes gekookte ham (ca. 250 g) 1 theelepel salie 2 eetlepels olie 1 ei 1. (Filodeeg van tevoren volgens aanwijzing in ca. 2 uur laten ontdooien). Oven ... bekijk recept »
4 kalfsschnitzels (ongepaneerd) 100 g parmaham (pakje 7 g) 8 blaadjes salie 40 g boter 100 ml droge witte wijn1. Bestrooi de schnitzels aan beide kanten met peper en eventueel wat zout. Verdeel eerst de ham en dan de salie over de s... bekijk recept »
1 dl balsamicoazijn Delhaize 1 ciabatta 1 schaaltje courgette Mediterraneo 1 eetlepel fijne kristalsuiker 2 eetlepels Funghi à la Tartufo Medline 100 g gekookte ham feuilletine AOSTE Italiaanse kruiden Ducros 1 potje Madame Loik kaas natuur olijfolie... bekijk recept »
500 g bospeen 400 g pastinaak 350 g baby meiknolletjes (meiraap) 350 g verse biet 2 venkelknollen 1 mandarijn 3 takjes rozemarijn 3 takjes tijm ½ citroen 2½ takje salie 20 ml wittewijnazijn 40 ml balsamicoazijn 3 tak... bekijk recept »
0.05 g saffraan 1 el kraanwater 8 verse salieblaadjes 250 g mezzelune ricotta spinazie 100 g boter1. Week de saffraan in het water en snijd de salie fijn. Kook de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Smelt ondertussen de bo... bekijk recept »
12 plakken bladerdeeg (diepvries) 1 kipfilet (in blokjes) 1 courgette (in blokjes) 4 blaadjes salie ((uit It. Kruidenmix), fijngesneden) 2 eetlepels crème fraîche 3 eetlepels olie1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Beklee... bekijk recept »
500 g gnocchi 1 rode ui 2 teentjes knoflook 300 g oesterzwammen olijfolie om in te bakken 100 ml witte wijn 400 ml passata 500 g groene asperges 100 g zongedroogde tomaten 0.5 bosje salie 400 g kabe... bekijk recept »
1 braadkip van ong. 1,3 kg 4 bio citroenen 2 takjes salie 1 takje tijm 4 laurierblaadjes 5 teentjes knoflook 4 eetlepels olijfolie zwarte peper zout1. Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C. 2. Bestrijk een bakplaat lichtjes met olie. Leg de kip erop ... bekijk recept »